Canım kızım eda 28yaşında sana hamile olduğumu oğrendiğimde hem sevindim hemde acaba doğru zamanmı diye duşundum. Ama ne zaman icimde buyumeye başladın kesinlikle doğru zaman dedim. Her gecen gun senin buyumeni izliyor seninle konuşuyordum kızım babanıda cok seviyodun. Bazen oyle hareketli oluyodunki ağrılarım cok oluyodu. Ama baban gelip okşadığında hemen duruyodun. Sanki babamı ozledim o gelsin der gibi o geldimi duruyodun. Herşeyini almıştık anneannen ve teyzene o hafta bu kız sabrademicek erken doğcak herhalde diyordum. Cunku artık cok rahatsız etmeye başlamıştın. Pazartesi gunuydu teyzen cantamızı hazırlamak icin gelmişti. O mutfaktayken ona yardım olsun diye kovayı ben koyayım dolsun dedim sen alır yerleri silersin dedim. Ama hesapta hic olmayan birşey oldu. Tam banyodan cıkarken ayağım kaydı ve tam senin ustune duştum. Korkmuş ağlıyordum abla nolur bebeğime birşey olmasın diye elim ayağım titriyor karnımda ağrı vardı. O sırada anneannende geldi hemen baktılar bir şey yoktu gorunurde hemen dr.umuzu aradım soyledim. Korkma dedi birşey olmaz suyun gelmemiş kanama olmamış dedi. Duştuğumde saat12:00'di. Saat 17:00 civarında lavobaya gittiğimde idrarla karışık kan gelince korktum. Dr.umuzu aradım hemen gel dedi. Ağrılarım vardı daha hastaneye vardık 2.kata cıkcaktık asansorle asansorde sancım arttı. Dr.umuzun yanına girdim ultrasona soktu hemen bana dediği sadece bebeğin kalp atışları zayıf hemen sezeryana almalıyız seni dedi. Yalnız bu duşmeyle alakalı bir olay değil dedi.Bebeğin eşinden ayrılmış dedi. Ameliyathaneye aldılar beni hemen belden aşağımı uyuşturdular.Ama keşke genel anestezi yapsalardı.Cunku herşeyi gordum ve duydum.sezeryan başladı tek duşuncem senin sağlıklı bir şekilde doğmandı korkuyordum sana birşey olcak diye ağlıyarak seni bekledim dr.lar seni aldılar yan tarafa yatırdılar ben ne olur kızımı gosterin desemde beni duymuyorlardı sadece tombiş ayaklarını gorebildim annem oyle cok istedimki seni kucağıma alıp bağrıma basmak koklamak opmek ne kadar cok beklemiştim seni annecim ama nasip olmadı doyamadım yavrum sana ama halan seni gormuş pembe beyaz cok tatlıymışsın.Ben seni gormek isterken dr.lar benim derdime duşmuş kanama durmuyor diyorlardı.Hemen başka hastaneyi aradılar acil olarak oraya goturceklerdi fakat ben kendimi kaybetmişim kan kaybından gozumu actığımda ambulansın icindeydim.Dr.um dikişlerimi geri sokmuş bastırıyordu kanama dursun diye narkozun etkisi gecince dr.um bastırdıkca ben bağırmalara başladım ağrıdan kanama cok olduğundan istifra etmeye başladım kendimi kaybettim tekrar sonra dr.um oznur ac gozlerini diyor onun sesini duydum ama acamıyorum zorlada olsa actım biraz hastaneye girmiştik ben sedyede hani filmlerde nasıl acil hastaları koşturarak sedyele goturuyorlar aynı oyle hızlı goturuyorlardı ameliyathaneye girmemle narkozu vermeleri bir oldu.Sonrasını hatırlamıyorum. 20:00gibi ameliyatıma başlamışlar 2saat surmuş.Ben sabah 5-6 gibi kendime geldiğimde yoğun bakımdaydım hemen hemşireye ne olur haber verin aileme hemde kızımın durumunu sorun dedim kızım seni duşunmekten ve narkozun etkisinden babanın telefon numarası bile aklıma gelmedi dayının numarasını verdim.Hemşire aramış geldi yanıma kızını başka hastaneye goturmuşler kuveze koymuşlar merak etme dedi.Ogun 13:30 civarı normal odaya cıkardılar seni sordum kızım kuvezde dediler.Her tarafımda kablolar olmasına rağmen gayret ettim kızım ya benden once cıkarsa nasıl bakcam emzircem dedim hep senin icin savaştım kızım seni en iyi şekilde bakabilmek icin ocağın 12sinde doğumu yaptım cok cabuk kendimi toparladım dr.um bile şaşırdı.kızım 16ocakta dr.um senin durumunun iyi olmadığını ve kanamayı durdurmak icin rahmimi almak zorunda kaldıklarını soyledi ogun kahroldum dunyam yıkıldı o anki hislerimi kelimelere bile dokemiyorum.Hayatımın en zor gunlerinden biriydi.Bunu bile atlatamadan ertesi gun yani 17ocakta seni kaybettiğimizi soyleyince dr. hıckırıklara boğuldum hayatım karardı birden dr. bana herhangi bir isteğin varmı elimden geleni yaparım dedi kızımı bana geri getirebilcekmisiniz dr. bey dedim.Herkes ne diyeceğini şaşırdı.Cunku ben başka birşey istemiyordum sadece annem seni istiyordum rahmim alınmış pek umrumda değildi acıkcası esas benim icin sen onemliydin.Yavrum seni kaybedeli yaklaşık 5ay olcak ama acın hala bir kor gibi yureğimi yakıyor guzel kızım benim babasının kucuk prensesi annen ve baban seni cooooook ozluyor yavrum seni hicbir zaman unutmayacağız.Annem şuan bunları yazarken bile gozyaşlarına boğuldum.Kelimeler boğazıma dizildi bu kadar yazabildim.ANNEN VE BABAN SENİ COOOOK SEVİYOOOOOR YAVRUM GUZEL KIZIM EDA........:ecrin_bebek: