doğum hikayem:)
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- doğum hikayem:)
-
01-10-2022, 01:44:28herkese yeniden merhaba 20 gunluk bir aradan sonra tekrar burda olmak harika bir duygu ustelik bebişim artık karnımda değil kollarımda olarak hemen doğum hikayemi sizlerle paylaşmak istiyorum 28-03 2008 sabahı saat 8 de doktorum hastanede ol demişti daha onceden pazarlık yaptığımicin lağmanı evde kendim yapmak uzere saat 6 da eşimle birlikte uyandık lağmanı yaptık ve saat 7:30 da evden cıktık bu arada lağman oyle korkulacak bişi değil haberiniz olsun saat 8 e doğru hastaneye vardık odamıza cıktık guzelcene yerleştik hemşireler geldi once kolumdan kan aldılar sonra elimden damar yolunu actılar ameliyat onluğumu giydirdiler sedyeye aldılar ve ameliyathaneye doğru yolculuğumuz başladı ameliyathanenin kapısından iceri girerken eşime el salladım ve ameliyathaneye girdik hic soğuk gelmedi bana 7-8 kişi vardı herkes bişeylerle uğraşıyodu benim başıma bir hemşire vardı surekli beni rahatlatmak icin bişeyler anlatıyodu ama benim gozlerim doktorumu aradı ne zaman gelir diy sorarken doktorumun sesini duydum başka bi hemşirede size sonda takıcam diye başıma geldi bende hayır ben sonda istemiyorum doktorumla konuştum takılmayacak bana dedim olmaz sizin rahat etmeniz icin takmak zorundayız dedi o arada doktorum hayır hastaya sonda takılmayacak biz onunla anlaştık tuvalet ihtiyacını kalkıp kendi gorecek dedi neyse benim onume yeşil bir ortu orttuler ameliyat onluğumu cıkardılar doktorum biraz soğukluk hissedebilirsin korkma dedi sanırım sterilize etmek icin tendutriyot benzeri bişey surdu narkoz uzmanı ve bir hemşire birazdan sana narkoz vericez dedi bana ne yapıyrlarsa hepsini oncden anlatıp oyle uyguluyorlardı narkozu veren doktor bana sorular sormaya başladı onun sorularını cevaplamaya calışırken bayılmışım uyandığımda biraz uşuyordum ve nefes almakta zorlanıyordum oksijen verdiler ameliyat yerim biraz sızlıyordu ama inanın arkadaşlar oyle dyanılmayacak bir ağrı değil ki ben sezeryanla doğurduktan sonra herkes doğurur doktorum geldi ameliyatın cok guzel gecti cok cirkin bir oğlun oldu dedi yukarda seni bekliyor hadi bakalım odana dedi sağlıklı olup olmadığını sordum cok sağlıklı dedi hemşireye eşimi sordum dışarda seni bekliyor dedi neyse ameliyathaneden cıktık eşim kapıdaydı onada sordum sağlıklı değilmi dedim evet maşallahı var cok sağlıklı dedi ve odamıza cıktık beni yatağıma aldılar ağrı kesici serum taktılar tam 2 saat sonra butun dikiş yerlerimdeki ağrı kesildi ve ben 4 saat sonra ayağa kalktım tuvalete gittim gece 11 dede gazımı cıkardım kesinlikle korkulacak bişi yokmuş burda bir arkadaş sezeryan doğum icin prenses doğumu demişti gercekten haklıymış bi daha doğursam yine sezeryanla doğururum cok uzun oldu biliyorum ama tum detayları sizinle paylaşmak istedim sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz hemen cevap yazamasamda mutlaka arada bir buraya yine gireceğim şimdilik hoşcakalın