Arkadaşlar,başka bolume yazdım ama yeterli cevap alamadım. Belki siz tecrubeli arkadaşlar yardımcı olursunuz.

Haftaya 2. sezaryenimi olacağım.Birinci erken doğum yuzunden hastanelerde gecti anlayamadım.Bu seferkinde sorun cıkmazsa inşallah 2 gun sonra eve gonderiyorlarmış. Annem yanıma gelmiyor. Ben eşimle yalnız kalmak istiyorum. Yalnız olsak eşim iş te yemekte yapar ama kayınvalide gelme dersem hır cıkaracak. Eşim de iyidir ama nuh diyor peygamber demiyor. Yani kesin geliyor.
Şimdiden depresyondayım. Yuzume guler arkamdan konuşur. Hic bir şey yapmam yalanlar uydurur. Ona teslim olursam yıllarca karına baktım diye eşime her fırsatta soyleyecek, duygu somurusu yapacak, imalarda bulunacak, başkasının kaynanası bakmadı ben baktım falan diye diye cıldırtacak beni. Ya istemiyorum yemek falan, ben hazır yerim. Evim de pis kalsın . Ama yok illa ki gelip zorla yapacak.

Eve geldiğimde kendime ve cocuğuma bakabilirmiyim, mesela kac gun sonra kahvaltı hazırlayabilirmiyim ya da corba yapabilirmiyim? Şimdiden buzluğa cıkarıp pişireceğim şeyler koyuyorum sırf o yapmasın diye.
Korkuyorum acaba cok mu ağrım olur?
Hep uzanmak mı zorundayım?