Annelere bir sorum olacak.
aylardır oğlumun corbalarını tavuk suyuyla yada et suyuyla yapıyorum.
Ancak ozellikle son zamanlarda tavuklarla ilgili cıkan haberler var.
eminim ki hepinizde okumuşsunuzdur.
"Sağlıklı diye yediğiniz tavuklar tavuk değil!
Daha yumurtadan cıkar cıkmaz civcive antibiyotik veriliyor. Kemikleri gelişmesin, sadece et yapsın diye... Tavuklar tarladaki patatesler gibi hic kıpırdamadan yetiştiriliyor. Bıraksanız bile kıpırdayamıyorlar... Elinize aldığınızda kemikleri kırılıyor... Bu inanılmaz bir vicdansızlık... Sonra, goruyoruz her gun gencecik bir kadın meme kanserine yakalanıyor. Buyuk olasılıkla daha sağlıklı diye sık sık tavuk yiyorlardır..."
şeklinde devam ediyor.
yumurtalar icinde aynı şeyler soyleniyor.organik yumurtadan sonra şimdide surekli alışveriş yaptığımız bir markete
organik tavuk gelmiş.hatta yukarda paylaştığım yazının devamında doktorun bir hastasında (10 yaşında)
tuylenme başlamış.hergun tavuk yumurtası yiyormuş.organik yumurtaya gecince tuylenme gecmiş.
aynı şekilde bir yaşında bir bebeğinde goğusleri buyumeye başlamış vs...
2 hafta oncede dunya gazetesi calışanları yedikleri portakaldan rahatsızlanmış.(kusma..)
analize gondermişler ki icinde bir suru tarım ilacı cıkmış.
bu haberleri okudukca icim daraldı kızlar.hepimizn cocukları var.aylarca tavuk suyu verdim,yumurta verdim.
hergun bıldırcın yumurtası veriyorum.Gerci bıldırcın yumurtası ile ilgili kotu bir habere rastlamadım.ama olmadığıda malum.
meyveler malum.tarım ilacı,ot ilacı haberleri okudukca icim daraldı.
sizler ne duşunuyorsunuz bu konuda?
nerelerden alıyorsunuz?organik mi alıyorsunuz?
cocuklarınızı nasıl koruyorsunuz?
sadece cocuklar değil tabi bizlerde yiyoruz.organik olanlar ne kadar organik??oda tartışılır.
Bebek Beslenmesi Hormonlu, İlaclı Yiyecekler...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Hormonlu, İlaclı Yiyecekler...