gunduz hicbir problemi yok. altına kacırma gibi bir sorunu yok.ama geceleri birturlu cişinin geldiğini anlayamıyor. doktora goturdum. fiziksel hicbir rahatsızlığı olmadığını sadece uykusu ağır olduğu icin uyanamadığını soyledi. cozum olarak ise, alarm gibi birşey onerdi. hani şu, cocuk altını ıslattığı anda ciyak ciyak bağırıp cocuğu uyandıran alarmlardan. fakat o bana cok yanlış geldi. duşunsenize tam uykunun tatlı yerinde birden ciyak ciyak bağıran bir ses. bunun cocuğun psikolojisini bozacağını duşundum ve almadım..
sabah ıslak uyandığında ağlayan yuzler mi cizmedik, gulen guneşler mi yapmadık..
saati kurup saat başı tuvalete kaldırdığım da oldu. gecede 3 kez kaldırıp ,4. kez altını ıslattığı oldu.
buyuk oğlum da gece ve gunduzu 5 gunde oğretmştim ustelik daha 2 yaşındaydı. ama kucuk oğluma gece tuvaleti alışkanlığı kazandıramıyorum..
gecede 3 kez kaldırıyorum ve mecburen bezliyorum. artık 6 yaşında ve ona uygun bez bulamıyorum. "anne bana artık adam bezi al bu kucuk geliyor" diyor..
hic bezlemediğim zamanlarda oldu fakat dediğim gibi 3 kez kaldırdım 4. ye yine ıslattı. bazen , birkac gun kuru bezle kalktığı da oluyor.ama genelde hep ıslak ):
bu cocuk neden cişi geldiğinde uyanamıyor? bana ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?