Merhaba kızlar,
Oğlum doğduğundan beri (ki şu anda 1 yaşında) kk'nun bir suru ekmeğini yemiş biri olarak nihayet uye oldum =) Bismillah deyip ilk mesajımı da atıyim sizlere birsey danısayım dedim...
Biraz gec kalmış olmakla beraber oğluma mama sandalyesi almak istiyorum. Konuyla alakalı hemen her başlığı okudum. Chicco Polly en one cıkanı ama bayaa pahalı. Dolayısıyla kraft idole karar vermiştim ancak gecen bakınırken Casaul Pravda markalı mama sandalyesini gordum. Gorunuşu ve ozellikleri hoşuma gitti. Ozellikle kraft idolde en cok şikayet edilen bacak arası barının cıkarılabilir olması dikkatimi cekti. Ancak internetten baktım hic yorum bulamadım. Aranızda kullanan varsa izlenimlerini paylasırsa cok sevinirim. Bir de forumlarda v.i.b. diye bir markadan bahsedildigini gordum.. Yine bundan da kullanan varsa lutfenbir fikir verin... Karar veremiyorum kraft idol mu casaul pravda mı yoksa v.i.b mi... N'olur yardım edin =)
Sevgiler....
Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Casaul Pravda Mama Sandalyesi Kullanan Var mıı?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Casaul Pravda Mama Sandalyesi Kullanan Var mıı?