23 nisan akşamı annemle konser dinlemeye sahile indik baktık guzel değil o akşam 40 dakika falan yururduk..Eşim annem eve geldik yemeği hazırladık mutfaktayken sol kasığıma 1 tane sancı girdi..Ama hic ihtimal vermiyodum ,annemlere aa doğuruyorum diye şaka yaptım..Sonra oturduk yemek yedik,hadi okey oynayalım zaman gecsin dedik..3-4 el oynadık birden ic camaşırım ıslandı..Banyoya gittiğimde baya bi suyun geldiğini gordum anneme bağırdım cabuk doğum başladı diye..Hemen duşa girdim o ara kanamada geldi..Ama hic sancım yoktu..Beni heyec ndan titreme tuttu biyandan dua okuyorum,hurma yiyorum..eşim şokta annem sakin ol diyo…
Saat 23.30 da hastaneye gittik..Ebe muayene etti 2 cm acıklık vardı..Ama suyum bulanıktı ebe şuphelendi bebek kakasını yapmış olabilir dedi ve dr.umu aradı..Bana kalsa eve geri donup sancı cekicektim ,ama riskli olunca bırakmadılar eve..nst ye bağladılar ebe sancıların cok iyi dedi..Dr.um geldi ve bebeğin kalp atışlarını takip edicez eğer sorun olursa sezeryana alınacaksın şimdi suni sancıyla hızlandırıcaz doğumunu dedi ve ben kabul ettim..Lavmanım yapıldı..Saat 01,30 da sancı verildi 2 de sancılarım artmaya başladı ..Beni sezeryana alın annemi cağırın sakinleştirici verin ve buna benzer birsuru sacma cumle kurdum sancı aralarında 

Buarada devlet hastanesinde doğum yaptım ebelerim superdi.gercekten cok tecrubelilerdi..Doğuma doktorumda girecekti ama ben dr.umu beklemeden doğurdumKızıma kakasını yapma ihtimaline karşı antibiyotik iğne yapıldı..38+3 de 2900 gr. 50 cm doğdu..
Normal doğumun duyduğum avantajları gercekten yaşadım..Yuruyerek odama gectim sutum hemen geldi kızımla ilk gunden itibaren kendim ilgilendim..2. gun ev işlerimi yapabilecek durumdaydım..5 tane dikişim var hic ic dikiş yok ve ebeler cok temiz doğum oldu dediler..
Allah bebek bekleyen butun hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin..