Merhaba; bilgisayar konusunda hobi anlamında cok ilgili bir insanım. Gerek sistem montajlamam olsun gerekse windows kurulumu vs. Ama Codemaster firmasına ait olan Grid 2 ve Dirt Showdown oyunlarında sorun yaşıyorum. Grid 2 oyununu Xbox icin aldım bitirdim. Pc de kuramayınca. Ama şimdi aynı sorunu PC'de Dirt Showdown'da yaşıyorum. Oyunu sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Hic bir problem yok. Cıkıp tekrar girdiğimde kaydımı goruyorum girmek istediğimde hata mesajı alıyorum. Her seferinde aynı sorunu yaşıyorum. Grid 2 oyununda da aynı sorunu yaşamıştım. "THE PROFILE SAVE İS CORRUPT". Şu anki yazışmalarınızı inceledim. Bir cok cozum yontemleri bilgisini sahipsiniz. Bu hata konusunda da bana yardımcı olacağınızı duşunuyorum. Gerek işletim sistemi gerekse oyunlar lisanslı değildir. Ama donanımsal olarak hemen hemen en ust seviye sistem diyebilirim. Kısaca GTX TİTAN, 3930X vb. temel sistem donanımlarına sahibim. Cevabınızı bekliyorum. İyi forumlar

- - - Guncellendi - - -

Mustafa Soylu dedi:
2.5 aydır Windows 8 kullanıyorum acmadığı bir oyun gormedim.
Genişletmek icin tıkla...

Ben Codemaster firmasına ait Grid 2 ve Dirt Showdown oyunlarını acmama rağmen save dosyasına cık girden sonra erişemiyorum. Bu konu hakkında bir yorumunuz var mı ? Ayrıca bu sayfa da en son mesaja detaylı olarak durumu yazdım.