Merhaba arkadaşlar PC'yi aldığımdan beri ilk defa boyle bir sorunla karşılaşıyorum. En başlarda mavi ekran hatası almaya başlamıştım. Memory managment diye bir şey yazıyordu onemsemedim. Daha sonra başka bir sorunla karşılaştım bilgisayarı acmak istediğimde ekrana goruntu gelmiyordu. Ekranda sinyal yok diyip uyku moduna geciyordu.
Ben de bir bilgisayarcıya goturmuştum. Ardından anlayamadım bir şeyler yaparak sorunu halletti. 2 gun once kadar her şey gayet guzel gidiyordu ama dun yine aynı sorunla karşılaştım. Bu sefer PC'yi acınca 1-2 dakika sonra kitlenip donuyor. Klavye mouse calışmıyor. Klavyedeki capslock tuşuna bastığımda ışığı yanıp sonmuyor.
Kasayı actım baktım ekran kartının fanı donmuyordu. Ben de bilgisayarcıya goturdum ekran kartı omrunu bitirmiş dedi cıkardi verdi elime ve ben de onboard deniyor sanırım o ekran kartı sayesinde oyun oynuyordum(lol) ve yine bugun o lanet olası sorun yine oluyor.
PC actıktan sonra yine donuyor ve reset atınca PC kendini uyku moduna alıyor oyle kalıyor sonra kapayıp bekleyince acılıyor ama yine aynı sorun oluyor. Son kez acıldığında format atmak istedim ancak yukleme %1 olunca PC kendini yeniden başlattı ve anakart logosunda kaldı. Yazıların arkasında mavi mavi cizgiler oluşup kayboluyorlar,
Lutfen yardım edin. Araştırdım biraz sorun anakart, harddisk ve belleklerde olabilirmiş. Sizce nerde ve donanımsal mı ? Nasıl duzelecek lutfen yardım edin.
Sistem
Amd Athlon ıı x4 640p 3.00 ghz M4a78lt m le asus anakart HD 5670 ekran kartı Adam bozulmuş dedi fan yuzunden bozulmuş olabilir mi ? 350 W Gercek Asus PSU
M4A78LT M LE, X4 640P Donma ve Uyku Sorunu
Windows 80 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 8
- M4A78LT M LE, X4 640P Donma ve Uyku Sorunu