Windows XP işletim sistemi olan bu arkadaş başta bayağı bir zorladı dil sorunları ile ici cunku fransızcaydı. Neyse bu dil sorunu duzeltim sonra ilk işim onu Windows 7'ye yukseltmek oldu ve başarılı bir şekilde yukseltim. İkinci aşamada Windows 8.1 yukseltecektim fakat licance key istiyordu araştırdım fakat bulamadım Windows 7'yi orijinal yaptığım halde o menu cıkıyordu. Windows 8.1 fikri yatmıştı ve Windows 10'a yukseltmeye başladım fakat kurulumda mavi ekranı şak diye yedim ve Windows 7'ye geri dondu tarihi eser laptop: D bu sefer de USB bellek ile boot edip Windows 10 kurmayı denedim cok iyi gidiyordu fakat laptop tam hazırlanıyor kısmında durdu bekledim ve mavi ekranı yedim tekrar tekrar denedim aynı hatayı aldım ve Windows 7'de cop olmuştu
En sonda Windows 8.1 kurmaya calıştım ve cok hızlı bir şekilde yarım saate Windows 8.1'i tarihi esere kurdum ve Windows 8.1 cok hızlı calışıyordu bu birinci şaşırmamda onemli rol oynayan konu. İkinci şaşırtıcı konumda Windows 8.1'e kuruluyor da neden Windows 10'a kurulmuyor? Bu iki soruya cevap verebilir seniz şimdiden teşekkurler.
Dosya Ekleri