Arkadaşlar Merhabalar, iyi akşamlar. Windows 8 kullanmaya başlayalı 4 ay kadar oldu. Oncesinde Xp kullanıcısıydım. Severek Counter oynardım. Gecenlerde aklıma esti, bir nostalji yapayım dedim. Gerekli her şeyi kurdum, herhangi bir sıkıntı yok. Guncellemeler derseniz fevkalade. Neyse, oyunu acıp bir server secip girdiğimde, 5 saniye icinde atılıyorum ve bana Sxe'nin calışmadığına dair bir hata geliyor (Sxe'yi gormuyor, ama arka planda calışıyor). Yonetici olarak calıştırıyorum, olmuyor. Uyumluluk ayarları kapsamında Windows 7 ve Xp ayarlarında calıştırıyorum. Yine olmuyor. Bu sorunu bir cok Windows 8 kullanıcısı yaşıyor. Şunu da belirteyim: Uyumluluk modunda calıştırınca Steam ve Sxe icin uyumsuz program algılandı uyarısında bulunuyor. Steam uzerinden orijinal Counter kullanıyorum, Windows 8 orjinaldir. Veri Yurutme Engellemesi kısmından da gerekli ayarları yapmaya calıştım. Steam programını kapatmıyor. Sanırım Counter, Windows 8'de calışmıyor ama, cıkmadık candan umut kesilmez. Technopat sever dostlarıma da bir danışayım istedim karalar bağlamadan once. Yardımlarınızı bekliyorum. Driver guncel mi ? vs gibi soruları sormazsanız sevinirim. Anlatmam gereken her şeyi anlattığımı duşunuyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.