Selam arkadaşlar. Bi arkadaşımın win 8 asus leptobu var. Wireless adaptor aldık ve bir dağıtıcıdan internet alıyoruz. Yalnız surekli adaptor gidiyor, gormuyor. USB2den cekip tekrar takıyorum, bağlantı kopuyor yada coğunluk sınırlı ya duşuyor. Bu sorunlar bi turlu bitmedi. Ben win8'den şuphelendim cunki 2 wifi adaptor var ikiside win7 destekli. Win8'de de calışıyor o da sorunlu. Ben de kendi win7 leptobumda denedim hicbi sorun yok. Ne sınırlı ne kopma. Bunun cozumu olarak win 7 kurmayı duşunuyorum. Başka cozumu olan var mı? Win 8 lerin genel sorunumu ağ sorunları?

Bir de win 7 kurmayı denedim cd ile, %16'da kalıyo. Her seferinde elimdeki sistem mi bozuk cd mi hatalı cekildi bilmiyorum ama secure boot diye bi onyukleme varmış, o izin vermiyomuş sanırım başka sistem kurmaya win 8 pclere.
Biostan kapatıyım dedim yalnız artık biosa da giremiyorum. Ayarlarını kurcalarken uefi bios felan bişeylere girdim pc reset attı. Artık pc nin acılışı değişti biosa da girmiyor. Actıktan sonra asus yazısı değişti. O cıkıyor sonra win8 in mavi 4 adet pencere şimgesi cıkıyo. Onceden yoktu ve oyle acılıyor biosa da girmiyor yardımcı olursanız sevinirim...