Windows 8 kullanıyorum ve bugun bilgisayarı actığımda daha once hic karşılaşmadığım bir sorunla karşılaştım . Windows yuklenme ekranı felan herşey normal geliyor sonra kullanıcı tek olduğundan User hoş geldiniz ekranı geliyor buraya kadar normal ondan sonra metro arayuzu geleceğine kara bi ekran gelip hani şu uyku oturumu kapatınca cıkan ekran varya ondan cıkıyor. Tıklayıp kullanıcıyı seciyorum yine o siyah ekran gelip aynı ekrana geri donuyor anlayamadım gitti. Nasıl cozeceğim bunu ? Guvenli Modda baktığımda ekran kartında bi problem yok ama monitore geldiğimde Genel PnP olmayan monitor yazıyor ve yanında da unlem var . Driver kurun diyen arkadaşlar icin bilgisayarım casper ve monitor icin herhangi bir surucu yok.

Guvenli Modda actığımda monitorun yanında unlem olması normal mi bi kac arkadaş oyle dedi . Microsoft Basic Display diye bişeyle gosteriyormuş. Ekran kartındadır problem dediler surucuyu kaldırıp kurayımmı ?

Sorunum cozuldu arkadaşlar cozum bulmak icin uğraşan tum arkadaşlara teşekkurler . Windowsu Yenileme şeklinde bi cozum uyguladım ve duzeldi herşey.