Arkadaşlar beni eski arkadaşlar bilir. Bendeniz ikiz + tekiz annesi enabe bu sitede epey satışım ve bolca da dostlukları olmuştur. Uzun sure gelemedim aranıza, bebeklerden firast bulamadığım icin. Şimdi yine elimizde birikenleri siz diğer kardeşlerimizin de faydalanması icin siteye zamanla yukleyeceğim. İlgilenen arkadaşlara sevgiyle ve hurmetle duyurulur

É tabii cok zaman gecince foto yuklemeyi falanda hep unutmuşum. Hatalar olabilir şimdiden kusura bakmayın

İlk olarak herseyin nası eğitim noktasından başlayalım. Kendim cok faydalansın dizme arkadaşlarında fayda gormesini istediğim bu altın kitapları ekliyorum.

1. ADEM GUNEŞ Seti 20 tl

2. ANNE SETİ 15 TL

3. SUN AND MOON 40 tl

(Sun and Moon (Gece ve Gunduz) renkler, şekiller ve golgelerin yer aldığı eğlenceli bir mantık oyunudur.

Aşama kitapcığında gosterilen resimlerin aynısını oluşturacaksınız.

Gecenin gunduzu takip ettiği gibi; “gunduz” bulmacaları (1-24), daha zorlayıcı “gece” bulmacalarına (25-48) adım atmak icin mukemmel bir başlangıc sunar.)

4. MİNİ TANGRAM 10 TL

5. Troller hikayeli puzzle kitabı 10 tl (sadece 1 parcası kayıp)

6. BLOCK BODİES 50 TL

(Blok ve kartları kullanarak kendi blok arkadaşlarınızı oluşturun. Block Buddies oyunu ile cocuklar blok arkadaşlar yaparken şekil tanıma kabiliyetleri gelişir.

Cocukların farklı duzey ve boyutlarda blok yapmalarına yardım edin. 21 adet iyi hazırlanmış renkli ahşap blokları kullanarak cocuklar, 4 zorlu etaptan oluşan 50 farklı tasarımları coğaltırlar. Cocuklar başlangıctaki başarılarından esinlenerek durmaksızın kendi insanlarını, hayvanlarını ve araclarını Block Buddies ’ i kullanarak yaparlar.

Geliştirdiği Beceriler:

Gorsel dikkat Bağlantısal duşunme, Problem cozme, Matematiksel duşunme Odaklanma becerilerini geliştirir. İcindekiler:

21 adet renkli ahşap blok 50 adet seviye kartı 4 farklı zorluk derecesi Yaş grubu: 3-6)

7. ROLLER BAND - HER YUZEYE YAPIŞAN BEYAZ KAĞIT. COCUKLARIN OZGURCE YAZIP CİZMELERİ İCİN. 10 TL

8. ABM YAYINCILIK "BU SES DE NE?" GORSEL KİTANI
ORJİNAL KİTAP ARAYANLARIN KEYİFLE FAYDALANACAĞI BİR KAYNAK. KALIN YAPRAKLI. 10 TL

Eki Goruntule 1947409 Eki Goruntule 1947410

9. 4 ADET PUZZLE 10 TL

10. LEGO1 10 TL

11. LEGO2 10 TL

12. LEGO3 10 TL

13. LEGO1 + LEGO2 + LEGO 3 = 20 TL

14. MERAKLI BİLGİN EĞİTİM SETİ (ALPİNO YAYINCILIK-190 TL) 100 TL

(Fotoğraftaki mini detay ic,n cok ozur dilerim, inanın duzenlemek isterdim ama cok zor foto yukledim. affınıza sığınıyorum)

15. 5 adet kitap 10 tl

16.PİERRE CARDIN PUSET 200 TL
(Cok cok az kullanılmıştır. İkizlerle dışarıya cıkmak pek mumkun olmadı onlar yuruyene kadar sonra da arabaları kullanmadık. Hicbir deformasyonu yoktur. Yağmurlu da mevcuttur. Ben pazarlıkla 2 adet aldığım icinn tanesini 280 tl ye aldım. Bu neredeyse hic kullanılmadığı icin fiyatı bu şekildedir. İlerde lazım olur diye sakladığım bir urundur. Duşuk fiyata gitmesine gonlum. Razı olmaz. Yatar pozisyona gelir ve tente cocuğu guzelce kapatacak kadar one gelir. Ben diğerini daha cok kullanmıştım, cok memnun kaldım. Arabada da az yer kaplar ve kolay kapabir. Renk itibariyle de hem kıza hem erkeğe uygundur)