urunler ve fotografları şu sekildedir;
2litre celik inox termos 35TL. Ben 6tane aldığım icin indirim yaptırıp bu fiyata almıştım ancak cok fazla geldi yine aldığım fiyata satmak istiyorum.
Paşabahce colombian latte bardağı. İkili kutuda ve hepsi sıfır kutusu acılmamış halde. Dokme cam urundur ve gercekten ağır olduğunu farkedersiniz. Piyasada en ucuz ikili kutu 15tl ama ben 14tl ye vereceğim ve fazla olan 5tane ikili kutu yani 10bardak alana 70tl degil 60tl ye verecegim.
Paşabahce irish Coffee kahve yada meşrubat bardağı. Bu da ikili kutu ve kutu fiyatı 10tl.
Pasabahce yeni model naturel meşrubat bardağı. Dedim toptancıdan aldım diye mağazalarda henuz bu model yaygın değil. Cay bardağı formunda oluşu hoşuma gitti ancak 48tane fazla gelecek

Aklıma geldikce yada yerlestirirken fazlalik farkettikce eklemeler yapacagim. Şimdilik aklıma gelen ikea celik tuzluk biberlik. İkea nin kendisinde bile şuan 13tl. Ben birkac ay once 12ye almıştım yine 12ye satayım. Elimde 15tane var sanırım bana 10tane yeter o yuzden 5i ni satiyorum.Fotoğrafı şoyle;
Dekoratif urunler de var gereğinden fazla olacagını dusunduğum. Orneğin aynalı sunum tepsisi almıştım her renkten ikişer tane oysa bana bır tane yeterli gelir. Hatta sonrasında jardinyer aldığım icin aynalı tepsi olmasa dahi olur. Gumuş rengi ve altın rengi iki renkte de sunum tepsisi var ve yine aldıgim fiyata veriyorum yani 40tl.