Merhaba. Şu anda sistemim en fazla Windows 8.1 acıyor. Windows 10 da acabiliyorum ama hic performanslı calışmıyor. Linux işletim sistemlerine de bir turlu ısınamıyorum. Hackintosh da cok uğraştırıyor, zamanında sacımı beyazlatmıştı. Windows 8.1'in desteği bitince hangi işletim sistemini kullanacağım.

Bir de bir sorum olacak. Bu Windows'ların desteğinin kesilmesi hakkında. Destek kesilince guvenlik guncellemeleri dahil hic guncelleme almıyor işletim sistemi. Bu yuzden de savunmasızsın deniyor ama anlamadığım kısım şu: Mesela Windows 7'nin desteği kesilmeden once insanlar kullanıyordu, e o zaman da insanlar savunmasız oluyor. Yani ileride Windows 10'unda desteği bitince kullanmayın guvenlik acıkları var denecek, o zaman biz şu anda da savunmasızız. Demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir. Yani sağlam bir antivirus ile Windows 7 kullanabiliriz bence. Sonucta destek kesilmeden once Windows 7'nin şu an var olan tum guncellemeleri ile kullanıyordu insanlar. O zaman sorun yoktu da şimdi mi var?

Bu arada sistemim:
Pentium g2020. 4 GB RAM. ASUS H61M-E ATI HD 6570 1GB.