bebeğiniz benimki gibi kucakcıysa ve hicbir iş yaptırmıyorsa bu urunden cok memnun kalacaksınız.cok gec tanıştım ama cidden kolaylık sağladı.hicbirşey yaptırmıyordu surekli kucak istiyordu evde kullanmak icin 7 aylıkken aldım.ama dışarda da taşırken pusete gerek kalmadı.cok şık ve havalı.pratik aynı zamanda belden klipsi var kalın ve guvenli.kanguru alırken bacakların duz inmediği bir model alın yani bacaklar L cizmeli dizden bukulmeli.cok araştırdım ve ergo baby adlı pahalı ve konforlu urunun benzerini buldum.bendeki Mei Tai Siyah-Gri cicekli model.Her kıyafetle uyumlu.isteyene foto yollayabilirim.araştırın ne kadar konforlu ve kaliteli olduğunu goreceksiniz.babalar da kullanabiliyor(bendeki rengi-modeli babaların kullanımına da uygun) hatta face de grubu bile var.ceşitli kullanım şekilleri var .4. aydan itibaren 15 kg a kadar kullanılıyor.kumaşı kış icin bile uygun ince bir kumaş değil ve kaliteli.
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.