Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, bu karanlık kış gununde gununuzun aydınlık bir şekilde gecmesi dileğiyle 17 Ocak 2014 Perşembe Gunluk Burc Yorumlarını bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz...

Koc Burcu
Bugun meslek hayatınızın en şanslı gunu olabilir sizler icin. Yeni insanlar tanımanın getirdiği yuksek enerji ile başarınızı katlayabilirsiniz. Cazip teklifler sunabilir ve kabul gorebilirsiniz. Kucuk adımlar buyuk hedeflerinize doğru hızla yol almanızı sağlayacaktır. Sabrınız sizi yaşamın her noktasında guclendiriyor. Ozel yaşamınızda eşinizin sevgisini tum samimiyeti ile gostermesi ve sizden bir şans daha istemesi ilişkinizde uzun suredir aşamadığınız problemleri aşmanızı sağlayacak guctedir.
Gunun Olumlaması: Evrenin muhteşem matematiğinin buyusunde kendi farkındalığımı fark etmeyi seciyor, Tum pozitif enerjileri sevgiyle yaşamıma cekiyor ve kararlılıkla yaşamımın her safhasına aktarıyor sevgiyle iletişim kuruyor ilişkilerimi guclendiriyorum.
Gunun Rengi: Altın sarısı
Gunun Kristali: Aragonit
Boğa Burcu
Boğa Burcu
Gokyuzu gecen yıl bu donemlerde iş hayatınızda yaşadıklarınızı duşunerek hedefleriniz arasına katmanız icin kucuk mesajlar veriyor sizlere. Gunluk sıkıntıların aile ve ozel yaşamınızı etkilemesine izin vermeyin kendinizi geliştirmenin ve oğrenmenin tam zamanı şimdi. İş hayatınızda ve yakın cevrenizde bulunan insanlar sizi ve gayretlerinizi destekleyecek size yardımcı olmak isteyeceklerdir. Bu ozellikle suregelen profosyonel ilişkileriniz icin oldukca iyi olacak bir etkidir. Size yeni fikirler kazandıracak insanlarla iletişim kuracaksınız. Bugun arkadaşlarınız size onemli tavsiyelerde bulunacaklar mutlaka dikkate almalı ve uygulamak icin harekete gecmelisiniz.
Gunun Olumlaması: Ofkemin yureğimdeki sevgi ve merhameti korelterek adil davranmama engel olmasına izin vermiyorum. Susuyor ruhumdan gelen sese kulak vererek farkına varamadığım yonlerimi keşfediyor icimde var olan guzellikleri kabul ediyor ve tum cevreme yansıtıyorum.
Gunun rengi: Turuncu
Gunun kristali: Ametist
İkizler Burcu
İkizler Burcu
Gokyuzu bugun sezgilerinizin oldukca yoğun olacağına işaret ediyor. İş ve Ozel yaşamınızda sezgilerinizle mantığınız arasında sıkıştığınız hissine kapılabilirsiniz. Sezgilerinizin sesine kulak vermeniz doğru kararlar alarak tum beceri ve yeteneklerinizin iş hayatınıza yansımasını ve bunun sonuncunda istediğiniz başarıya ulaşmanızı sağlayacaktır. Ozel yaşamınızda; Beraberliği devam edenler ise ortak kararlar almakta fikir ayrılıklarına bağlı tartışmalar ilişkinizi zedeleyebilir sakinliğinizi koruyarak kendi fikirlerinizi baskıcı bir tavırla birlikte olduğunuz insana kabul ettirmeye calışmadan hareket etmelisiniz.
Gunun Olumlaması: Karanlıkların ruhuma yansıttığı tum olumsuzluklardan yuksek iradem ve inanclarımın gucu ile uzaklaşıyor. Ruhumu Sevgiyle Aşk’la besleyerek arınmayı seciyorum ve biliyorum ki secimlerim kaderimi olumsuzluklardan uzaklaştıracak bana yeni yollar acacaktır.
Gunun Kristali: Labradorit
Gunun Rengi: Turuncu
Yengec Burcu
Yengec Burcu
Gokyuzu kazanclarınızı yukseltecek etkilere işaret ediyor. İletişime cok onem vermeli ve bulunduğunuz konumun size tanıdığı tum yetkileri kullanarak hareket etmelisiniz. Ozel yaşamınızda kendi yakınlarınızla İlişkilerinizde gerginlikler yaşanabilir kardeşler akrabalar gibi anlamadan dinlemeden arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Sabırlı davranmayı elden bırakmayın ve bu surecin ilişkileriniz uzerinde kalıcı zararlar vermesine izin vermeyin. Evli Yengec’ler ise eş’in ailesinden kaynaklanan sorunlara karşı tedbirli olmalı ve sizi haksız yere uzmelerine izin vermemelisiniz.
Gunun Olumlaması: Yaşamımda ki tum belirsizlikleri yuksek irademle kendimden uzaklaştırıyor aklımı sezgilerimi kendime rehber ediyor duşunce ve isteklerimi netleştiriyor kararlılıkla yola devam ediyorum.
Gunun Kristali: Pirit
Aslan Burcu
Aslan Burcu
Meslek ve eğitiminizle ilgili konularda insanların size severek yardımcı olması ile kendinize ve yaşama olan guveninizi tazeleyeceksiniz. Sosyal aktivitelere onem verin doğru zamanda doğru yerde olmanın getireceği buyuk fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bugun aile bireyleri ile iyi gecinmeye ozen gosterin ve eleştirilere acık olun. Ozel yaşamınızda ise eş yada sevgilisi ile iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Bugun susun ve dinleyin. Bazen susmak konuşmaktan cok daha fazla etkilidir…
Gunun Olumlaması: Cesaretle beslenmeyi seciyorum bugun, Cesaretimi aklımla birleştirmeyi tum yeteneklerimi kendime olan guvenim ile ifade edip ortaya koymayı seciyorum bugun. Bolluk ve bereket dilediğim ve istediğim her an beni ziyaret eder. Bolluğumun bereketimin şukrunde sevgiyle cesaretle ilerlemeye devam ediyorum.
Gunun Kristali: Yakut
Gunun Rengi: Sarı
Başak Burcu
Başak Burcu
Bugunun şifresi olayları pozitif bir şekilde değerlendirmektir sizler icin. Zorluklar sıkıntılar cok alt seviyelerde olacak ve kendinizi son derece huzurlu hissedeceksiniz. Cekiciliğinizin cok yuksek olduğu bu surecte yıldız gibi parlıyorsunuz aşkın ve romantizmin ilişkilerinizi canlandıracağı bu surecin keyfini cıkarın. Yakınınızdaki insanlara dair duşunceleriniz değişecek ve ilişkilerinizde duzenlemelerde bulunacaksınız. İş hayatınızda onemli bir teklif ya da fikirle karşılaşabilirsiniz duygusal davranmadan size katacaklarını onemseyerek hareket etmelisiniz.
Gunun Olumlaması: Yaşamımı yeniden keşfettiğim şekillendirdiğim cok ozel zamanlardayım. Sevgiyle aşkla inancla ilerliyor eskiye ait tum rahatsızlıklarımı yaşamımdan cıkarıyorum.
Gunun Kristali: Azurit
Terazi Burcu
Terazi Burcu
Gokyuzu yatırımları ilgilendiren konularda bugun cok dikkatli davranmanız icin uyarıyor sizleri. Kesin gozuyle baktığınız bir konu ters yonde sonuclanıp size zarar verebilir. Aceleci davranmamaya ozen gosterin yuksek enerjinize eklenen telaş bir takım aksaklıklara sebep olabilir. Mantığınızı kullanın ve harekete gecmeden once her şeyi ayrıntıları ile duşunun. Ozel yaşamınızda ise; Ciddi bir ilişki icindeyseniz yakın zamanda bir soz nişan soz konusu olabilir.
Gunun Olumlaması: Bugun aynanın arkasındaki beni gormeyi seciyorum. Ruhumun derinliklerine iniyor bencil ofkeli sağlıksız duşuncelerimi sevgiyle evrene iade ediyor. Kendi ic disiplinimi uygulamayı seciyorum.
Gunun Kristali: Akuamarin
Akrep Burcu
Akrep Burcu
Gokyuzu maddi konularda beklenmedik şanslara işaret etmekte. Bir arkadaşınız surpriz bir gelir elde etmenize vesile olabilir ya da işinizden dolayı gelecek unuttuğunuz eski bir alacak, Kaybettiğiniz değerli bir eşyanız gibi uzun vadede yaptığınız bir yatırımın geri donuşu sizleri oldukca rahatlatabilir. Bu donemde şans oyunlarında da talihinizi denemelisiniz. Bugun sezgileriniz oldukca kuvvetlidir sezgilerinizin sesine kulak verin ve yapacaklarınızı buna gore gercekleştirin. Ozel yaşamınızda sevdiğiniz insanın size olan desteğini gormezden gelmeyin. Hem kendinize hem ona haksızlık yapmış olmak istemezsiniz….
Gunun Olumlaması: İcinde bulunduğum şartlardan dolayı sevdiklerimi kırmaktan duyduğum pişmanlığı sevgiye donuşturuyor ve bu enerjimi tum guzel yonleriyle onların kalplerine gonderiyorum. Sevgiyle eksik kalmış yanlarımda birlik ve butunluğunu gercekleştiriyorum.
Gunun Kristali: Akik
Yay Burcu
Yay Burcu
Gerek yakın cevreniz gerek ozel hayatınızda sonradan pişman olabileceğiniz pek cok hata yapabileceğiniz bir gundesiniz. Sakinliğinizi muhafaza etmeye calışmalı ve icinde bulunduğunuz hırcın ruh halinden bir an evvel sıyrılmaya bakmalısınız. Yaşadığınız gerginliklerin etkisinden sıyrılarak olayları daha akılcı yontemlerle ele almak sizin icin pozitif sonucları da beraberinde getirecektir. İşlerinizde olan olumlu gelişmeler ve maddi konularda ki rahatlamalar sizi kendinize getirdi. Şimdi yaşama sıkı sıkı sarılın isteklerinizin uzerine kararlı ve disiplinli bir şekilde gidin yılmadan yorulmadan calışma zamanı.
Gunun Olumlaması: Gokyuzunun maviliğinde bulduğum huzur ruhumu dinlendirirken kendime olan guvenimi tazeler bir yandan, Gozlerimi kapar dunyayı dinlerim bir an ve onla yeniden doğar ve yaşamıma yepyeni başlangıcları cekerim.
Gunun Kristali: Akik
Oğlak Burcu
Oğlak Burcu
Enerjinizi, iş hayatınızı ilgilendiren konularda karşılaştığınız engellere boyun eğmeden isteklerinizi gercekleştirmek icin kullanırsanız istediğiniz ilerlemeyi elde edersiniz. Bugun yeteneklerinize guvenin ve sadece işinize odaklanın olayları ve insanları kontrol etmeye calışmayın. İkili tartışmalar icine girdiğinizde sizi zorlayan insanların sizi cekmek istediği noktaya gidersiniz. Bu size yarar değil zarar verecektir. Guc gosterileri sozlu saldırılara karşı sakin tavrınızı koruyun gun tartışma gunu değil işinizi hakkıyla başarıyla yapma gunu. Ozel yaşamınızda ise kendi yakınlarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.
Gunun Olumlaması: Guneş bir noktada gunu aydınlatırken diğer yanda Ay huznunu ve parlaklığını gercek ışığı arayanlara yansıtmakta. Karanlıklarımdan aydınlığa yuruyorum korkularımdan isyanlarımdan gecmişte yaşadığım acı deneyimlerimden tamamen uzaklaşıyorum ve yaşamın bana kazandırdıkları icin şukrediyor ruhumun ve zekamın muhteşem işbirliği ile yeni bir başlangıc yapıyorum.
Gunun Kristali: Zumrut
Kova Burcu
Kova Burcu
Gokyuzu bugun iş ve aile hayatınızda dengeyi sağlamakta zorlanacağınıza işaret ediyor. Bugun duşunmeden ani kararlar vermemelisiniz. İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir ortaklık teklifi alabilirsiniz dikkatli davranın ve işin cazibesine kapılarak hareket etmekten kacının. Ailenize mensup yakınlarınızdan tepkiler alabilir ve bunu anlamakta zorluk cekebilir ya da tam tersi hic anlamaya calışmadan tepkiler verebilirsiniz. Ozel hayatınızda ise gecmişte kalan bir aşk ilişkisi tekrar gundeminize gelebilir ve o donemde yaşadıklarınızın huznu ic dunyanızda hesaplaşmalara neden olabilir..
Gunun Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri, yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seciyorum.
Gunun Kristali: Yakut
Balık Burcu
Balık Burcu
Gokyuzu bugun oldukca mucadeleci cesur kararlı ve istekli bir ruh halinde olacağınızı gostermekte. Yaşadıklarınızın istek ve hedeflerinizin tum sorumluluğunu alarak yeni başlangıclar yeni fikirler geliştirecek ve bunların zamanlamaları icin planlar yapacaksınız. Gelişmeler sizin istediğiniz hızda ilerlemese de yapacaklarınızı belirledikten sonra yavaş yavaş hepsinin gercekleştiğini gordukce oldukca mutlu olacak ve kendinize olan guven ve saygınızı daha da kuvvetlendireceksiniz. Ozel yaşamınızda ise ilişkisi olmayan Balık’lar, Bugun yaşanacak gelişmelerle aşkın enerjisini tum benliğinizde hissedebilir yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz…
Gunun Olumlaması: Kararsızlıklarımdan bilincaltımda oluşturduğum bilincli ve bilincsiz tum negatif formlardan uzaklaşıyor ve arınıyorum. Burada ve şimdiyi kabul ediyor yenilenen değişime karşı kararlı cesur ve inanclı bir şekilde kendimden emin adımlar atıyorum.
Gunun Kristali: Zumrut
Mel0di~ isimli Uye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Genişletmek icin tıkla ...