Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz icin gunun dilediğinizce gecmesini diliyor, 22 Ocak 2014 Carşamba Gunluk Burc Yorumlarını bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz...

Koc Burcu
Gokyuzu bugun iş hayatınızda yaşanacak duşmanlıklara dikkat cekmekte. Başarınızı kıskanan insanların nahoş cırpınışıdır bunlar. Siz işinize bakın ofkenizin sizi ilkelerinizden uzaklaşmasına izin vermeyin ve unutmayın Guneş Balcıkla Sıvanmaz..Ozel yaşamınızda da eş yada sevgilinizden beklemediğiniz duygusallıkta samimi sozler duyabilir ve yaşanan tum olumsuzlukları ardınızda bırakarak yeni bir başlangıc yapacaksınız… Bekar Koc’lar sizde heyecanı yuksek bir ilişkiye adım atabilirsiniz.
Gunun Olumlaması: Sevgisizlikten sevgiye inancsızlıktan inanca giden cok kutsal bir yoldayım. Gelişiyor inanıyor oğreniyor ve keşfediyorum.Anlıyor ve biliyorum ki doğru tektir ve gercektir.Kendi doğrularımı bulmuş olmanın şukru ile yuceliyor sevgi ile sarmaş dolaş oluyorum.
Gunun Kristali: Kırmızı Mercan
Gunun Rengi: Parlak Kırmızı
Boğa Burcu
Gokyuzu bugun yatırımlardan alım satımlardan uzak durmanız icin uyarıyor sizleri. Beklemediğiniz aksiliklerle karşılaşabilir zararlı sonuclarla karşılaşabilirsiniz.Ozel yaşamınızda ise aile bireyleri ile sıcak ilişkiler kuracak.Onların desteğini arkanıza alabilmiş olmanın rahatlığı ile kendinizi yaşamınızın her alanında huzurlu ve guclu hissedeceksiniz.Eş ya da sevgilinizle maddi konularda yaşanacak fikir ayrılıkları tartışmalara sebep olabilir.Haklıyken haksız duruma duşmek istemiyorsanız kelimelerinizi secerken dikkatli davranın.
Gunun Olumlaması: Ruhumdaki ışık Guneş gibi aydınlatıyor her yanı, Sevginin huzurun aşkın icindeyim. Sağlıkla başladığım her gune hamd ediyor yaşamımın her anını butunun hayrına en guzel haliyle değerlendiriyorum.
Gunun Rengi: Kırmızı
Gunun Kristali: Carnelian
İkizler Burcu
Yeniden yapılanacağınız hayata karşı isteklerinizi netleştirip kararlılıkla sahip cıkacağınız ozel bir gun karşılıyor sizleri. İş hayatınızda onemli girişimleriniz sorunsuz bir şekilde kabul gorebilir. Bunyenizin soğuk algınlıklarına karşı zayıf olduğu bir gundesiniz dikkatli davranın.Evinizle ilgili bir taşınma dekorasyon ya da her hangi bir değişiklik duşunuyorsanız bunu daha sonraki gunlere ertelemeniz daha doğru olacaktır. Ailenizle olan ilişkilerinizde sıcaklık ve samimiyet sizleri yaşamınızın her alanında motive edecek.. Şans sizden yana keyfini cıkarın…
Gunun Olumlaması: Sadece kendim olmayı seciyorum her şeyi ile butun olarak, Mukemmel olmak yerine kendim olmayı seciyorum. Her zaman icimdeki sonsuz inancın benimle birlikte olduğumu bilirim ve ona guvenirim.Benim asıl zenginliğim sahip olduğum değerlerimi en yuksek akıl yetilerimle ortaya koymaktır.
Gunun Kristali: Zumrut
Gunun Rengi: Parlak kırmızı
Yengec Burcu
İşinize bağlı olarak maddi konularda artış yaşanabilir fakat bu guzel etkiyi aşırı gereksiz harcamalarda bulunup har vurup harman savurmadan değerlendirmelisiniz. Yaşanacak bir tadilat ve buna bağlı yaşayacağınız aksilikler canınızı sıkabilir.Ozel yaşamınızda ise uzun suredir devam eden bir arkadaşlığınızı aşka donebilir. Keyifli gelişmelerle moral bulacak ve yaşama daha farklı yonlerden bakmayı oğreneceksiniz…
Gunun Olumlaması: Evrenin muhteşem matematiğinin buyusunde kendi farkındalığımı fark etmeyi seciyor, Tum pozitif enerjileri sevgiyle yaşamıma cekiyor ve kararlılıkla yaşamımın her safhasına aktarıyor sevgiyle iletişim kuruyor ilişkilerimi guclendiriyorum.
Gunun Kristali: Aragonit
Aslan Burcu
Oldukca uzun bir zamandır; Ruhsal anlamda oldukca yoruldunuz. Kendinize zaman ayırmalı ve enerjinizi yukseltmelisiniz. İş hayatınıza aktivitelere onem verin doğru zamanda doğru yerde olmanın getireceği buyuk fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.Ozel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizlebirlikte kararlar alıp uygulamanız her ikinizide maddi manevi kazanclı cıkaracak etkilere sahip.
Gunun Olumlaması: Cesaretle beslenmeyi seciyorum bugun, Cesaretimi aklımla birleştirmeyi tum yeteneklerimi kendime olan guvenim ile ifade edip ortaya koymayı seciyorum bugun. Bolluk ve bereket dilediğim ve istediğim her an beni ziyaret eder. Bolluğumun bereketimin şukrunde sevgiyle cesaretle ilerlemeye devam ediyorum.
Gunun Kristali: Yakut
Başak Burcu
Yaşamınızda ki belirsizlikler den kurtuluyorsunuz. İş ve aile yaşamınızda olumlu gelişmelerle rahatlayacak ve kendinizi daha iyi ifade etme imkanını bulabileceksiniz.Uzerinizden buyuk bir yuk kalkmışcasına hur hissedecek ve karşılaştığınız guzellikleri en iyi şekilde değerlendirebileceksiniz.Bekar Başak’lar ozel yaşamınızda ilgi duyduğunuz insanla hoş bir karşılaşma yaşayabilir ve bunu devam ettirek aşka doğru yuruyebilirsiniz.
Gunun Olumlaması: Yaşamımı yeniden keşfettiğim şekillendirdiğim cok ozel zamanlardayım. Sevgiyle aşkla inancla ilerliyor eskiye ait tum rahatsızlıklarımı yaşamımdan cıkarıyorum.
Gunun Kristali: Azurit
Terazi Burcu
Gokyuzu aşk hayatınızda yaşanacak supriz gelişmelere işare etmekte. Bir beraberliğiniz yoksa aşk kapınızı calabilir beraberliği devam eden ve başkalarının sebep olduğu problemler yaşayanlar ise, Sevdiğiniz insanın fedakarca davranışları ve hatasını anlayarak samimiyetle ozur dilemesi ile ilişkinizi sağlam temeller uzerine oturtabileceksiniz. İş hayatınızda ise ani değişimler soz konusu olabilir.Korkmayın yaşanacak etkiler sizler icin olumlu olacaktır.
Gunun Olumlaması: Gunun Olumlaması: Ruhumu sabırla bilgimi eğitimle aşkımı emekle besliyorum. Sağlıklı alışkanlıklar ediniyor tum zararlı alışkanlıklarımdan kolaylıkla uzaklaşıyor ve arınıyorum.
Gunun Kristali: Topaz
Gunun Rengi: Parlak Kırmızı
Akrep Burcu
Bugun iş hayatınızda mesai arkadaşlarınızın bazıları ile insanlarla son derece uyum icinde olurken bazılarıyla da tamamen ters duşeceksiniz. Bu surecte karşılaşacağınız zorlukları cozmek ya da yok saymak size kalmış.Benim tavsiyem zorlukları mantıklı bir şekilde ele alıp cozmeniz yonunde olacaktır.Bunun icin zihninizi yeni fikirlere acın ve kesinlikle kararlı tavırlar sergileyin.Ozel yaşamınızda ise eviniz ve aile yakınlarınızla ilgili rahatsızlık duyduğunuz cozume kavuşturmanız gereken konuları ele almak icin motivasyonunuzu yukseltiyor.Bu donemde aşırı iyimser davranmaktan kacının.Gercekleri gorerek hareket edin onları kırmamak adına yapmanız gerekenin cok ustunde sorumluluk yuklenmeniz mumkundur.
Gunun Olumlaması: Kendi kararlarımı en yuce hayrıma olacak şekilde adil bir şekilde uyguluyor, Doğrularımdan vazgecmeden kimseyi incitmeyecek zarar vermeyecek haliyle sahipleniyorum. Ozumden gelen sese kulak veriyor yuksek zekamla birleştirerek hayat yolunda guclu bir şekilde ilerlemeye devam ediyorum.
Gunun Kristali: Pirit
Yay Burcu
Gokyuzu bugun iş hayatınızda risk almaktan kacınmanız icin uyarıyor sizleri. Ozellikle de yeni tanıdığınız insanların goruş ve tekliflerine dikkat edin.Bugun ayrıntılara onem vermeniz buyuk bir sıkıntının icine girmekten kurtarabilir sizleri.Ozel yaşamınızda ise evli cocuklarınızın eşleri ile olan problemleri size de yansıyabilir.Olabildiğince adil olmalı yıkıcı değil yapıcı bir tutum icinde olmalısınız.Bekar Yay’lar beklenmedik bir telefon mesaj aşk hayatınızda ani gelişen olaylara sebep olabilir.
Gunun Olumlaması: Gozlerimi acıp yepyeni bir sabaha sağlıkla uyanmanın verdiği huzur sevdiklerimle bir arada olmanın şukru, Yeteneklerim bedenim ve bana sunulan sayısız nimetin guzelliklerinin farkına varıyor ve tum kalbimle şukrederek tum olumsuz duşunce ve etkileri kendimden uzaklaştırıyorum.
Gunun Kristali: Ay taşı
Oğlak Burcu
Gokyuzunun sizlere mesajı uzerinizdeki ağırlıklardan silkinin ve yaşama sıkı sıkı bağlanın. Başkalarının sebep olduğu olumsuz olaylar peşi sıra bir takım engelleri yaşamanıza sebep olmuş olsa da dun dundur bugun bugun diyebilmelisiniz.Gecmişte yaşanan hatalar zorluklar hak etmediğiniz olaylar bugun sizi engellemeye devam etmemeli buna izin vermemelisiniz.Yaşam akıp gidiyor kendinizi toplayın sıkı bir calışma temposuna girin ve kazanmak icin bir adım atın gerisi kendiliğinden gelecektir. Ozel yaşamınızda ise eşinize olan sevginizi gostermekten cekinmeyin ilk adımı atan siz olun…
Gunun Olumlaması: Hatalarımı seviyorum, ruhumu eğitip geliştirmeme katkıda bulundukları icin. Duşmanlarıma teşekkur ediyorum ozume donup, kendimi keşfedip yenilenmeme yardımcı oldukları, beni guclendirdikleri, savaşmayı ve kendimle barışmayı, sevgime daha da guclu bir şekilde sahip cıkmam gerektiğini fark etmemi sağladıkları icin. Rabbim sanateşekkur ediyorum, sağlıklı bir bedenle beni dunyaya gonderip nimetlerinle mukafatlandırdığın icin.
Gunun Kristali: Zumrut
Kova Burcu
Bugun sabah saatlerinde yapacağınız iş goruşmeleri olumlu etkileri de beraberinde getirecektir. Uzun vadeli istikrarlı başarıların altına imzanızı gururla atabilirsiniz.İnsancıl yonunuz ve uzlaşmacı tavrınız sizi kazanclı cıkaracak.Aşk hayatınızda da olumlu enerjiniz sayesinde dikkat cekecek kırgınlıklara bağlı kısa sureli ayrılıklarınızı barışla devam ettireceksiniz. Duygularınıza aynı etki ile karşılık bulmuş olmak sizleri heyecanlandıracak ve birlikte olduğunuz insana daha da yakınlaşmanızı sağlayacak…
Gunun Olumlaması: Sozlerimi ruhumdan gelen fısıltıların doğrultusunda seciyor ve ifade ediyorum. Boylelikle isteklerimi gercekleştirebilecek enerjileri kendime cekiyor, butunun hayrına katkıda bulunuyor, kendi payıma duşeni de sevgiyle kabul ediyorum.
Gunun Kristali: Krizopras
Balık Burcu
Gokyuzu bugun isteklerinizi kontrol altında tutmanız icin uyarıyor sizleri. Ozellikle de harcamalar konusunda! Arkadaşlarınızın etkisi altında kalarak kendinizi sıkıntılı bir odeme yukunun altına sokabilirsiniz.Fedakarlık arkadaşlık onemli fakat gercekten guvendiğiniz dostlarla arkadaşlık arasındaki kavramı iyi ayırt edebilmelisiniz.Ozel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insanın sizden daha fazla ilgi gormek istemesini yanlış anlamamalı ilişkinizin daha da guclenmesi icin ona daha yakın olmaya gayret gostermelisiniz.
Gunun Olumlaması: Aklımı ilimle, yureğimi inancla zenginleştirebilmiş olmanın şukrundeyim. Duşunuyor, uretiyor, kolaylıkla oğrenerek surekli gelişiyorum.Mesleğimde başarıyı yakalıyor ve surekli olarak yenilenerek, maddi-manevi bereket dolu kazanclar elde ediyorum.İlahi adalete guveniyor, haksızlık yapmıyor, haklarıma da sahip cıkıyorum.Evrenin guzelliklerini keşfediyor, yaşamımda onlara severek yer veriyorum.
Gunun Kristali: Yeşil Akik
Genişletmek icin tıkla ...