Bebek Beslenmesi bebeğim yemiyor!!! yardım!!
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi bebeğim yemiyor!!! yardım!!
-
30-09-2022, 20:44:48bebeğim hayatının ilk 50 gununu yoğun bakımda gecirdi. dolayısıyla emziremedim ve orda biberona alıştı. sağıp sutumu veriyordum biberonla besliyorlardı. cıkınca da emmedi haliyle, ben de eski usul devam ettim, sağıp biberonla besliyordum hep. 3,5 aylık olana kadar sıkıntı yoktu ama o sıra aynı doneme gelen birkac sıkıntı oldu, sutum azaldı, mama vermeye başlamak zorunda kaldım, mamayı sevmedi, ağzında pamukcuk oldu, canı yandığı icin yemek istemedi, yediğini kustu, doktorlarımız hep tekrar tekrar denememi soyledi ben de zorladım ister istemez, artık ondan mı tiksindi bilmiyorum, şimdi 6 aylık, ne mama ne ek besin hicbirşey yemek istemiyor. bende zorlamak alışkanlık haline geldi, onda reddetmek. şimdi işe de başlayacağım, bakıcı boyle uğraşmaz deli olucam. normal bebekler acım diye ağlar benimki biberonu gorunce ortalığı yıkıyor. lutfen akıl verin gercekten cıldırmak uzereyim. bir ara uyutup besledim şimdi uykuda bile yemek istemiyor. yoğurt, meyve suyu, corba ne girse ağzına tukuruyor. cok caresizim...