Gelişim geriliğinden dolayı ciğerleri gelişmemiş henuz ve solunum problemi yaşadığı icin doğumdan hemen sonra kuveze aldılar! ayrıca doğum esnasında solunum nobetinden yani beyne kısa sureli oksijen gitmemesinden dolayı beyinde kucuk bir kanama olmuş!
yoğun bakım doktoruyla dun goruştum; ciğerleri henuz gelişimi tamamlamamış... dun hatta bir ara kotuye gidiş olmuş ama sonra cihazın değerleini arttırıp, antibiotiklerini değiştirince toparlamış biraz...
beyin kanamasıda cok yaygın olmaması, kucuk bir kanama ve riskli bolgede değil gibi gozukmesinden dolayı iyi bir netice sayılır dedi...ama eger riskli bolgede ve yaygın bir kanama olsaydı hareket bozuklukları yaşayabilirdi dedi...
cok korkuyorum ve endişeliyim!!! bgn 4. gun bitiyor ve ben bebeğimi sadece 1 kez 2.gun hastaneden cıkarken gorebildim,, elini tuttum, ayaklarını, başını okşadım...

sut sağıyorum ama makinaya bağlı olduğu icin şu an veremiyorlar... dolapta sakla dediler gerekirse isteriz!
Ozel Uskudar Hospital Turk yenidoğan yoğunbakımında şu an Dr. Omer İslam bakıyor bebeğime... bu hastaneyle ve doktorla ilgili bilgisi olan varmı? ve hic bu sureclerden gecen oldumu paylaşırsa sevinirim!
Ayrıca dualarınızıda eksik etmeyin ne olur... sevgiyle!!!