Yaklaşık 10 gun sonra Allah nasip kısmet ederse hayırlısı ile ınşallah bebeğimiz dunyaya gelecek. Ben mumkun mertebe eksiklerimizi tamamlamaya calışıyorum bu gunlerde internetten siparişle. Doğunun bir ilinde gorev yapıyorum ve acil bir durumda hemen ihtiyacım olan urune ulaşma şansım olmayabilir. Bikac alsam mı acaba diye duşunduğum şey var size sorayım akıl danışayım istedim

-Goğus kalkanı almalımıyım sizce, hani goğuste catlak yara falan oluşursa goğuse krem surup ustune kapatıyormusuz, surtunmeyi falan onluyormus galiba goğus daha cabuk iyileşiyormuş heralde..(alırsam medela duşunuyorum)
Yada emzirme icin yara olursa goğus ucu koruyucusu alayım mı burda wee ninkini gordum cok buyuktu ama hic kullanılacak bişey gibi durmuyor. tavsiye edeceğiniz bir marka varsa alayım. Birde sanırım bebekler onla emince normal goğus ucundan emmek istemeyebiliyormuş. Kararsız kaldım..

Bunun dışında bikac şey daha sorayım, yan yatırma yastığı alsammı acaba, bebek kusunca boğulmasın diye yan yatırılıyormuş, kullanıp memnun kaldım kesin al diyen olursa alıcam. Bu arada bu urunu kullanmayanlar yeni doğanı nasıl yatırıyorlar.

Birde sezeryan olucam bele bağlanan şişme bir emzirme yastığı var, sanırım amelyatlıların emzirmesinde daha rahat oluyormuş. alsammı acaba, kullanıp memnun kalan var mı?

Son olarak bişey daha sorucam aventin manuel pompasını sipariş verdim, onun 5 tane saklama kabı var, sizce şimdilik bunlar işimi gorurumu. Yoksa şu medelanın falan 20 li saklama poşetleri var onlardan alsam mı? 5 adet saklama kabı yeterli olurmu?
Boyle hazırlık yapıyorum ama birde sutum az olursa yada erken kesilirse buyuk hayal kırıklığı yaşarım.. ınşallah Allah hayırlısını nasip eder herşeyin.