Arkadaşlar cok acil onerilerinize ihtiyacım var..
Benim oğlum 19.5 aylık oldu hala emziriyorum 2 yaşına kadar da duşunuyordum ama artık emzirmek benim icin işkence halinde. oğlum resmen mememi ciğniyor canımın acısından duramıyorum ne kadar hayır dediysem yapma diye kızdıysam hic umursamıyor.. ısırırken gozlerimin icine bakıp anneee diyo hart kapıyor valla

gulsem mi ağlasam mı bilemiyorum..cok sık emiyor aşırı hemde oyun halinde cunku 10 dk da bir istediği de oluyor 1 saat araylada yeni doğan bebekten beteriz.. gece emmek icin yanımızda yatmak istiyor yerine koysam uyanıyor emerek uyusun istiyor gecenin bi vakti can acısıyla uyanıyorum uykuda bile ısırıyor..cekemiyorum bile kendimi oyle yapışıyor ki ceksem kıyamet kopuyor gece gece..oğle uykusunada gece uykusuna da emerek dalabiliyor.. tecrubeli anneler yardım edin ben artık emzirmek istemiyorum nasıl bıraktırcam sabır taşı varmış bugun onu alıcam bu arada ketcap kimyon sirke ne surduysem o şekilde emdi hic umru değil kucuk adamın meme olsun yeter

memeden kesince gece nasıl uyutcam ayakta sallanmıyor asla ben ne yapacağımı şaşırdım yardımlarınızı bekliyorum