Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yapılan genel kurul, divan kurulunun oluşturulması ile başladı. Antalyaspor Divan Kurulu, Kamile Yıldırım Gulgun başkanlığında, Burhanettin Calım, Selin Tezel ve Can Atlı'dan oluştu.

Ataturk, Turk buyukleri ve şehitlerimiz icin saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşımız okundu. Genel kurulda, yonetim kurulu faaliyet raporu, mali tablolar, bilanco ve gelir tablosu okundu. 01.06.2021 - 31.05.202 arasında gorev yapan yonetim kurulu oy birliği ile ibra edildi. Ardından tek liste ile gidilen secimde yeni yonetim kurulu belirlendi. Bağımsız denetim şirketinin belirlenmesinin ardından yeniden başkanlığı secilen Av. Aziz Cetin bir konuşma yaptı.

"DALGALANMALAR YAŞANABİLİR"
Konuşmasına, Kurucu Başkan Atilla Vehbi Konuk ve Antalyaspor'un kuruluşunda emeği gecenleri anarak başlayan Başkan Cetin, 16 aydır gorev yaptıklarını hatırlatarak, "Gectiğimiz sezon rekorlarla dolu bir sezon yaşadık. Bu sezon iyi başladık ama futbolun icinde dalgalanmalar olabilir. İyi bir teknik ekip ve iyi bir futbolcu kadromuz var. Dalgalanmaların da bazen faydasını goruyoruz. Kimin yanımızda olduğunu, kimlerin ellerini ovuşturduğunu fark edebiliyoruz" dedi.

"VAR BİR HAYALİMİZ"
Gorevde bulunduğu sure icinde yonetim ve denetim kurulunda yer alan, ancak yeni yonetimde bulunmayacak olanların isimlerini tek tek okuyarak teşekkur eden Başkan Cetin, "Bugunden itibaren artan sorumluluğumuzu yeni yonetim kurulumuz ile omuzlayacağız. Tribunde bayrağını salladığım kulubume "Var bir hayalimiz" diyerek başkan oldum. Hayallerimizi gercekleştirmek icin buradayız" diye konuştu.

"BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUZ"
Bu sene 1 kuruşun bile hesabını yaptıklarını ifade eden Başkan Cetin, "Ekonomik şartlar, dovizdeki yukseliş, euro bazlı giderlerimiz, TL bazlı gelirlerimiz nedeniyle bu sene her zamankinden zor gececek. Gelecek sezon daha guclu bir Antalyaspor icin bu sezonu cok dikkatli ve tedbirli gecirmek zorundayız. Ya tek yumruk olup tum engelleri aşacağız, ya da gecmişteki gibi kısır cekişmelerin arasında kaybolup gideceğiz. Yapacağız diye vakit gecirmeyeceğiz, yapacağız. Yapabiliriz, cunku yapabileceğimize inanıyoruz. Her başarı hikayesinin arkasında cesur kararlar alan birilerini goreceksiniz. Bize cesur kararlar aldıracak olan ise camiamızın bize olan inancı, guveni ve desteği olacak. En buyuk Antalyaspor" ifadelerini kullandı.

İLK TOPLANTI İLK ANTRENMAN
Antalyaspor'un yeni doneminde goreve gelen yonetim kurulu, secimin hemen ardından ilk yonetim kurulu toplantısını da gercekleştirdi. Toplantıda ilk gorev dağılımı yapıldı. Başkanlığa Av. Aziz Cetin'in secildiği yonetim kurulunda Sabri Gulel, İsmail İltemir ve Sezgin Ozer başkan vekilliği, Mehmet Hasan Guneysu, Fesih Tamince, Emrah Celik, Sami Gural, Aytac Altay ve Yener Yıldırım asbaşkanlık, Adnan Başkan ise basın sozculuğu gorevine getirildi. Yonetim kurulu uyeleri, toplantının ardından Antalyaspor'umuzun bu akşamki antrenmanını topluca izledi.
Antalyaspor Yonetim Kurulu, Aziz Cetin, Sabri Gulel, İsmail İltemir, Memet Sezgin Ozer, Mehmet Hasan Guneysu, Fesih Tamince, Emrah Celik, Sami Gural, Aytac Altay, Yener Yıldırım, Adnan Başkan, Emin Şaşıoğlu, Abdulkadir Satıcı, Ferit Sezer, Kerem Cankaya, Tarık Sarvan, Yıldıray Karaer, Hasan Ulaş Yıldırım, Hasan Tosun, Mustafa Ergun, Levent Ordek, Medeni Celebi, Yasin Demir, Gokhan Cetin, Yusuf Colak, Ali Yeşil, Alkan Evren, Sinan Boztepe ve Oktay Guzel isimlerinden oluştu.