6ay 15gunluk bi bebeğim var.adı emir. emir doğduğundan beri beslenme dışında cok duzenli bi bebekti. uysaldı.4ayına kadar cok şoyle abartılı bi şekilde on parmağımın sayısını gecmeyecek kadar ağladı sadece inanabiliyormusnuz.kendi kendine uyurdu.ağlamazdı yatırdığımda debelene debelene uyurdu.
4aylık olupda donmeyi oğrenene kadar herşey cok normaldi. cocuk zaptedilmez oldu. nedir bu donme aşkı yarabbi hep donuyor hep donuyor. gece uykusuna yatırıyorum. yine donmeye calışıyor. yanına yastıklar koydum donmesin diye. yok .hareketlendikce ve donmeyi iyice oğrenince hic bişi yapamaz oldum. korktum nefessiz kalırsa.sonra muzikle uyumaya başladı derken beşinci ayın sonuna kadar geldik bboyle.hasta olduk.ikimz birkte.annem geldi baktı bize. işte aman hasta ağlamasın ateşi cıkmasın derken gecdi bi haftaaa. olduk altı aylık.artık beni tanımaya başladı.uykuya dalarken yardımcı olmamı istiyo buna alışdı cunku hasta diye tek başına debelenmesine kıyamadığımız icin kucakda gezdirdik.ayakda salladık. sonra annem gittikden sonra tekrar gorevlerimi devralınca artık hic bişeyin eskisi gibi olamayacağını anladım. sallamayım diyorum yok uyumuo.e ben bitkin duşuyorum artık uyusun diye bi şekilde yardımcı olmaya calışıyorum .bu sefer fark ettik ki biz bunu sarıp sarmalayıp bi yere gittiğimizde uyuyor yolda. dedim eşime artık ben bittim.sarayımda azcık gezdir uyusun.bu seferde attik gidiyoruzlara başladık uyku icin. ve tabi daha sonra bu da onu kesmez oldu şuan bulunduğumuz durum hele son beş gundur şu.uykusundan ağlayarak uyanıyor ki daha once azcık mızmızlanır beni gorunce gulerdi artık kucağıma aldığımda bile en az 2dk ağlıyor. hep ağlıyor surekli.ac değil altı temiz uykusu yok. uyanık olduğu zamanlada da kucakda ve ayakda durmak istiyor.artık dun gece olecgm sandım. 11de uyudu.12de ağlayarak uyandı . kucağıma aldığımda uyuyor ama beşiğine bırknca ağlıyor uyanıyor. boylece ssaat 25oldu gece tam daldı. gunduz uykusunda 2saat uyuyor 2 kere bu 2saatte 2 kere uyanıyor ve kucağıma alıp pişpişledikden sonra ancak geri dalıyor. cok yoruluyorum. geceleri aayakda bi oyana bi bu yana yuru cok zor oluyor. bana bi care bi yontem soyleyin lutfen en azından eskisi gibi olmasada biraz daha az yorucu bi şekilde uyutmaya nasıl alıştırabilirimm

not:diş cıkarmıyor.belki cıkaracak bilmiyorum.sadece salya akıyor cok ama ateş yada bi pıtlama beyazlık yok. neden surekli ağlıyor olabilir