Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi cok uzuluyorum ve kendimi sucluyorum
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi cok uzuluyorum ve kendimi sucluyorum
-
30-09-2022, 20:06:31merhaba hanımlar ben yeni uye oldum yazdıklarınızı okumaya calışıyorum.deneyimli anneler olarak yorumlarınızı bekliyorum ben de 2012 temmuz annesiyim 7 aylık bir kızım var.kızımın kilosuna takıldım aslında hata yapıyorum biliyorum ama işte bir turlu silemiyorum aklımdan kurtulamıyorum bundan.kızım 2960 gr doğdu oyle aman aman emen bir bebek olmadı hatta doğduğu gun uyuyunca dr mama verdirdi kan şekeri duştu diye.ama gecesi emzirdim eve gidince ememedi ben emziremedim derken mama aldı sağdım verdim emmek istemedi zorla emmeye alıştırdım bağrış cığırış.ilk 3 ay genelde 700-800 gr aldı sadece anne sutuyle 4.ay işe başladım.iş yerim evimin dibinde 1.5 2 saatte bir eve geldim emzirdim.sabah 7 oğlen 12 ye kadar calıştım.(yarım gun yani)4.ay 600-700gr arası tartı aldı.5.ay ise 500gr 6.ayında 380gr aldı kzım sadece emdi.dr sutumun azaldığını soyluyordu hep hatta 5 ay ,ay dolmadan tarttı 5.gun vardı daha ve 340 gr alan kızım icin mama verdi hemen denedim ama almadı kzım mamayı 5 gun sonra aşı icin gidince 500 grmı tamamladığını gorduk kızımın.6.ay sonunda 6880 gr oldu kızım.sizce kızımın kilo alımı nasıl işe başladığım icin kendimi sucluyorum ve bundan kurtulamıyorum bir turlu belki diyorum 5. ve 6.aylarda 600-700 gr alacaktı.