merhaba siteye hamileyken uye olmuştum evimde internet yoktu anneme gidince giriyodum artık evdende bağlanabiliyorum. neyse cok canımı sıkan şeyler var azcık anlatıp yorumlarınızla biraz rahatlamak istiyorum. kızım 4,5 aylık. doğumdan sonra 22 gun annemde kaldım. 22.gun evime geldim eşimin ailesi ile aynı bahce farklı evlerde oturuyoruz. sık sık gelip bebeği goruyolar. ona lafım yok gelsinler bende biraz dinleniyorum ama her geldiklerinde laf soyleyip canımı sıkıyolar. eşimin ablasıda 1,5 ay once doğum yaptı kızı var. onunla benim kızımı kıyaslıyolar. benim bebeğim huysuz surekli ilgi istiyo kucakcı gezmek istiyo istediğini yapmayınca ağlıyo ve obur bebek cok uslu onun gibi olsana popona vururum yanağına tokat atarım uslu dur gibi cumleler şakayla karışık soyleniyor. kızımı emziriyorum kilo alımı cok iyi hatta fazlası var dedi doktor sadece anne sutu dediğimde cok şaşırdı cok guzel kilo almış dedi ama eşimin annesine gore ac bu cocuk. hemen hemen hergun geliyo ve ek gıdaya başla karnı doymuyodur anne sutu yetmez mama al yemek ver felan beni delirtiyo bişey demiyorum ama cıldırıcam. sanki mama cok iyi bişeyde anne sutunu bırakıp mama vericem. bebeğime huggies bez kullanıyorz butun bezler pişik yapıyo huggies yapmıyo bitek oda cok pahalı boşver pişsin bişey olmaz ucuzunu alın diyo, bebeğim ustunu ıslatıyo kusuyo yada salyaları akıyo onluğu olduğu halde ustu ıslanıyo değiştiriyorum değiştirme ıslak dursun bişey olmaz diyo. bide gecen gun eşimin ablasıyla konuşmuşlar 1,5 aylık bebek konuşmak istiyomuş cok guldurduler beni bende dedim o zaman benim kızım sular seller gibi konuşuyo o konuşmak istiyosa dedim. bugunde kızım anne dedi eşimde hemen annelerine soyledi verdikleri cevap aynen şu: daha cok kucuk konuşmaz size oyle gelmiştir.