kızlar merhaba 3 yaşını 2 ay gecmiş olan bir oğlum var eylulden beride kreşe gidiyor.cok guzel konuşuyor geyette akıllı bir cocuk ancak tuvaletini hala beze yapıyor bir kac kere bezi bırakmayı denememize rağmen başarısız olduk cok şiddetli tepkiler verdi bize asabi oldu ateşlendi vs... şimdi bu aralar tuvaleti geldiğinde beni gizli bir yere saklayın cişimi yapıcam yada kakamı yapıcam diyor bile bile gozumuzun icine baka baka bezine yapıyor.tuvaletinin geldiğininde bittiğininde gayet iyi farkında.ne zaman tuvalate yapacaksın oğlum diye soruyoruz sonra diyor başka bişey demiyor.zorlamayıda istemiyorum ancak bu kadar bilincinde olupta neden hala tuvalete yapmadığınıda anlayamıyorum.bu konuda deneyimli anneler fikir verin bana her yolu denedim.ceşit ceşit lazımlıklar aldım tuvalette masallar okudum şarkılar soyledim alıştırmak icin okulda oğretmeni cok destekledi oda cok uğraştı ama yok yok yok tuvalete oturuyor ama yapmadan kalkıyor eğer inat edip bez bağlamadıysam altına yapıyor sonrada bu durumdan utanıp asabileşiyor.yapmadığım yada denemediğim bişey varmı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.