Henuz bir bucuk yıllık evliyim.Cocuk cok istememe rağmen henuz cesaret edemiyorum.Cunku kayınvalidem ve annem de bebişimiz olursa bakmak istiyorlar.Kayınvalidemin eşi 14 yıl once vefat etmiş.Şimdi yanında gorumcem var ama oda bu yıl nişanlanacak seneye de evlenecek.kayınvalidem laf arasında hep hadi bizimde bebişimiz olsun artık kendi torunuma bakmak istiyorum diyor.(Kayınvalidem yeğenlerin cocuklarına baktı cocuk bakımını cok iyi bildiğini duşunuyor ailesindekiler cunku).Aynı şekilde annemde kız kardeşim de kayınvalidenle gorumcen bize bırakmaz bebişimizi biz bakcaz demi diye soruyorlar bana.İki arada bi derede kaldım.Eşime bizim bebeğimizi paylaşamayacak anneler diye ağzını aradığımda eşimde 1 hafta biri bir hafta biri bakar diyor.Ben okuloncesi oğretmeni olduğum icin az cok anyabiliyorum.Boylede cocuğun eğitiminde sıkıntı yaşarmışım gibi geliyor.Haaa birde kayınvalidem bakarken benim istediklerimi soylemem zor olur gibi geliyor.kendi annemde sıkıntı olmaz da.Hani diyor ya anneler ben kac tane cocuk buyuttum diye.Oyle olur diye korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım bana bir akıl verin kızlar.Bu korkudan bebek yapamıyorum yaaaa((((((