İlk doğumumda normal olmuştu benim ama ikinci hamileliğimin son gunleri biraz rahatsız gecti bol gazlı ve cişli bir hamileydim

Ertesi gun normal işimi gucumu yaptım,kızımı okula hazırladım,hatta arabayla okula bıraktık.Orda diğer veliler ve oğretmenle sohbet ettim cok iyiyim ama hic rahatsızlığım yok sadece oğlum cok aşağıda idi yururken beni ağırlaştırıyordu..
Doktora gittik 13:30 da muayene etti suyun iyi oğlun iyi ama genede heran tetikte ol dedi ve beni ytukarıya nst ve catı muayenesine gonderdi.Ebe geldi catı muayenesi icin o arada sohbet ediyoruz muayeneye başladı dondu kaldı sen iyimisin dedi evet dedim ama 4cm acıklığın var doğuruyorsun demezmi ben şok.
Ne diyorsun ne sancı ne ağrı bişeyim yokki dedim doktorum geldi oda gozun aydın oğlun geliyor dedi ben gene şok ve suyumu patlattı.Ondan sonra bir adet ağrısı gibi az ağrı başladı ama adet ağrısınında hafifi gibi.Sonra serum takıldı yatağa alındım eşya felan hicbirşey yok yanımda hemen eşime haber verdim , babamla gitmiştik onlar gidip eşyaları getirinceye kadar 5-6 cm oldu acılmam ama bende gene sancı ağrı yok,Sonra idrar yollarımda yanma başladı ve ebe muayeneye geldi 8 cm oldu acılmam saat 17:00 idi ve birden ıkınma geldi hemen beni apar topar doğumhaneye aldılar ama bende gene acı sancı ağrı yok sade yanma ve ıkınma ay diycek kadarbile ağrı yok.
Sonra makasa aldılar bebeğin kafası gorundu dedi doktor ama dedim ben de ağrı yok daha ne istiyorsun dedi doğur işte

Kızımda 9 saat sunni sancı cektiğim icin boyle kolay bir doğum beni cok şaşırttı ve cok mutlu etti tabi.Buda benim kısa doğum hikayem herşey 3 saatte bitti ve aynı akşam da evime geldim.