kızım su anda 5 aylık, gecen aylarda da bu tarz kelimeler soylerdi ama kaale almazdık bilincli soylemiyordur diyorduk ama gercekten eminim kızım bilincli soyluyor.
Mesela acıktıgı zaman "mama" veya "aNNE MAMA" diye aglıyor sonra odadan resmen anneee diye bagırarak beni cağırıyor.
Uykusunda emzikle uyuyor emzik duşunce "meme" diye aglıyor. Birşeyler soruyoruz mesela yermisin ister misin istemiyorsa ıııh diyor, uykusu gelince bircok bebek yapar bunu ama bu cok erken başladı bence "eee eee" diye uyut beni diye gozume bakıyor.
Bunları doktora soyledim benle dalga gecti" bu ayda bunları soyleyen 5 yasında ben koca istiyorum der" dedi sonra muayene sonrasında kızımın uykusu geldi "meme" diye sayıklamaya başladı doktorda duydu hatta " meme dedi valla meme dedi" resmen meme istedi diye sasırdı. Bi de oyun oynarken " hey hey" diyor. Bu tarz bir durumla karsılasan var mı? bebekler kac aylıkken konusurlar? bu cok yakında cumlede kurar gibime geliyor valla bunun gibi 2 hecelilerden bircok seyi soylemeye başladı bile.
bebekler kac aylıkken konuşur? kızım 5 aylık ve konuşmaya başladı
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- bebekler kac aylıkken konuşur? kızım 5 aylık ve konuşmaya başladı