Merhaba kıslar, şu ara alışverişimizi tamamlamak uzereyiz tek eksiğimiz arabamız ve beşiğin icine yatağımız kaldı....ne dertmiş bi turlu karar veremedim yatak yarı ortepedikmi hangi marka yok hangi bebek arabası stresten gerim gerim gerildim (( kullanan yada bilen arkadaşlardan ozellikle tavsiye istiyorum aşağıda linkini verdiğim 3 araba arasındayım ve 4. katta asansorsuz bi evde oturuyorum arabayı kolay kapatıp taşımalıyım ve evimde az yer kaplamalı odam kucuk...birde yenidoğandan itibaren kullanılanlarmı avantajlı yoksa 3 ay ve sonrası yeterli oluyormu ...ayrıca ana kucağı takılanlar cok teferruatlı geliyor bir kalemde olayı bitirmek istiyorum zaten arabam yok ana kucağı cok elzem bişi gibi gelmiyor...ama tecrubesizlik işteeeeee yardım bekliyorum arkadaşlar ilk bebeğim herşeyin en guzelini istiyorum ama imkanlar dahilinde ve kullanışlı olanı cok şeymi istiyorum ne ))

cybex onyx topaz yada callisto, mclaren , Trends For Kids Buggster S işte bu ucu arasında kaldım. tabi mclarende dada bisuru var ..Maclaren Quest en ideali gibi geldi bilemiyorumkiii(( linkleri ekledim resimlerini gormeniz icin ozellikleri yazıo yardımcı olursanız sevinirim.

Maclaren Quest Sport Bebek Arabası Blue / Mist - e-bebek.com

Trends For Kids Buggster S , Trends For Kids , Bebek Arabaları hellobaby.com.tr

eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Cybex Onyx Baston Puset Krmz