merhaba hanımlar. 2 bucuk aylık bir kız bir oğlan ikizlerim var. suyum cok az olduğu icin coğunlukla mamayla besliyorum. kızım mamasının ilk 60 gramını cok guzel yiyiyor fakat 60 gramdan sonra dokup sacmaya, cırpınmaya başlıyor, biberonu diliyle ittiriyor. diyeceksiniz ki doymuştur ondan ittiriyodur. doymuyorda 60 gramdan sonra ac olduğu icin ağlıyor mama verirken de ağlamaya devam ediyor. ben zar zor yedirdikten sonra doyunca susuyor. doktora kucuk dilinde gevşeklik var dedi. bu durum 15 gunden sonra başlar 6 aya kadar devam eder dedi. gercekten de yavrum ilk 2 3 hafta o kadar guzel yiyiyordu ki lıkır lıkır iciyordu ne olduysa 3 haftadan sonra başladı. sizlerden boyle bir durum yaşayanınız oldu mu acaba ya da cevrenizde duyduğunuz birileri? inşallah gecici bir durumdur kardeşi aldı başını gitti ama kızım iyi kilo alamıyor arısını yiyip yarısını doktuğu icin bir de anlayamadığım şey ac olmasına rağmen neden 60 gram kadar dokmede yiyiyor da sonradan dokmeye başlıyor??? fikir goruş ve onerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. bu arada sık sık giremeyebilirim. ikizlerden fırsat buldukca fikirlerinizi almaya calışacağım