Emir efenin doğum yolculuğu
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Emir efenin doğum yolculuğu
-
30-09-2022, 19:40:265 şubat sat başlangıcı olarak isteğimizle hamile kaldım.12 haftalıkken bir oğlumuz olacagını oğrendim cok heyecanlı bir o kadarda uzun gecti hamillelik sureci.40 haftamız doldu.doktorumuz 37 haftada yaptığı catı kontrolunde dar bir catım olduğunu normal doğumu bebek cok iri olmazsa deneyebileceğimizi soyledi.40 hafta 3 gunlukken doktorum artık iki gun daha bekleyelin suni sancı ile bu doğum cok zor olur bebekte 3 kilo 200 gr oldu.normal doğum başlamazsa sezeryana alalım dedi.ben surekli ben yapamam sezeryan olsun dedim doktor ısrarla bebek donmuş herşey yolunda deneyelim diye ısrar etti.eve geldik sezeryana 1 gun kala sabah cok hafif kanamam geldi doktoru aradım hemen gelin bi bakalım dedi eşim işten koşturarak geldi ve doktora gittik.alttan muaynede 3 cm acılmam olduğu doğumun başladığı ve benim yatışımı yapması gerektiğini soyledi eşime sen evden eşyaları getir dedi.biz yatış işlemleri icin danışmaya igttiğimizde boş oda olmadığı icin akşam 6 civarı odanın boş olacağını oğrendik doktorumuz zaten hic sancın yok eve git duş al sancın başlarsa suyun gelirse hemen gel boyle iyi olursan akşam 6 da gel ben senin icin gece nobet alıyorum dedi.eve geldik annemler kayınvalidemler herkes geldi benim hic sancım yok akşam oldu biz doktorlada konuşarak 8 gibi hastanedeydik babam bu kız turp gibi bu nasıl doğuracak diyordu
orda acılmama baktılar 4 cm olmuş hiccc sancı yok yani tum gun 1 cm acılmış arkadaşım elifi aradım benim icin okuduğu fatma anamızın eli cicegini suya koymasını istedim.lagma yaptılar ve suyumu patlattılar işte o zaman sancı başladı ve cicek suya konduktan 1 saat sonra doktor anca gece olur dediği acılmam 910 cm olmuş bile bebek geliyo dediler herkes şaşırdı kesinlikle bu cicek mucizevi birsey (bu arada bir kere kullanılan birşey degil hacdan getiriliyor benden sonra bi arkadaşımda super bi doğum yaptı)bebeğimin cıkışı cok zordu 7 kişi uzerimden bastırdı goz altlarıma kan oturdu ıkınmaktan yalvardım sezeryana alın diye derya kanza gul mukemmmel bi doktor o kadar başımda ilgilewndiki başka doktor olsa keser bicerdi eliyle surekli esnetmeye calıştı ve ben 3 dikişle doğum yaptım 9 ay boyunca mukemmel desteği ilgisi ve guler yuzu icin ona cok dua ediyorum.emir efe 3400 gr 50cm boyunda 17 kasım 2011 de dunyaya geldi anne olmak cokkkkk guzel bi duygu rabbim herkese nasip eylesin