arakdaşlar kısa ve oz anlatayım.3 şındaki oğlum icin bir tanıdık aracılığıya bakıcı bulduk eşim sabahcı 8-12 arası bizde, 300 lira veriyoruz belki bazı arkadaşlara az gelebilir ama burda geneli boyle akşama kadar olan icin 450 500 gibi rakamlar veriliyor. ki genelde ev temizliğide yaptırılıyor.nitekim bende 8- 5 calıştığmdan bana da yardımcı olsun diye ev temizliğide istediğimi belirttim.haftada 1 evi silme ,toz alma,bulaşık, camaşır makinesini boşaltma(haftada 2 oluyor genelde)camaşırları katlama,eşimin 3 gomlek 1 pantolon utusu,evi gunluk supurme gibi. 2 aydır bizimle ilk haftalarda cok iyiydi ama şimdi ihmal ediyor soylemesem ne siliyor ne toz alıyor.gecen hafta toz alırsın dedim ustun koru şoylece almış,sonra banyo paspaslarını yıkamıştım pazartesi sabah gelmiş (normalde banyoyu da silicik ama silmediğinden ben pazar gunu yıkamıştım , ama eşim traş olurken yerlere traş losyonu damlatmış ben yattıktan sonra sabah gordum acele cıktığımda silemedim)temiz paspası oylece oraya sermiş.birde eli cok bol evi iki silmeye şu 3 kiloluk losyonları bitirdi .daha bazı detaylar işte .yani oğlumdan fırsat bulup da yapamıyor desem 9- 9.30 arsı uyanır yemegini yer arabası var onunla oynar yai oyle huysuz bir cocuk da değil. zaman bulamayıp yapamıyor desem akrabaları komşularım onlara gidiyor.neyse eşimde benim memnun olmadığmı biliyor bize bakıcıyı bulan kişiyi aramış ilk onceleri cok memnunduk şimdi ihmal ediyor diye.keşke demeseydin dedim bende .işte boyle sizce ne demeliyim.sabah evi silersin dedim geldim ki silinmemiş. hic bişey demeden cıktı.iceri girdim ki viledanın ucu kopmuş bari soylede bileyim. hadi onu yapmadın toz al yok ben fazla titz biri de değilim arkadaşlar.