merhaba 4,5 yaşında kızımın ilk kreş deneyimi bir felaketti pek araştırma yapmadan evimize yakın diye kreşe gonderdik ve hergun ağlayarak okula gidiyordu hatta sizlerden yardım istemiştim. fakat baş edemedik ve okula gondermeme kararı aldık. yeni donemde yine mecburen calıştığım icin kreş bakmaya başladık bu sefer ince eleyip sık dokuyorduk ve nihayet doburca da aslına setbaşında 10 yıllık kreş olan fakat bahce ve havuz nedeni ile doburcaya taşınan kırciceği kreşini bulduk. ve inanılmaz bir yer etkilenmemek elde değil herşey cocuklar icin. sahibi Emine hanım otoriter ve eğitmen. cocuklar kreşe oynamak icin gitmiyorlar harika bir eğitim alıyorlar. hergun odevimiz geliyor projeler hazırlanıyor. ve inanılmaz bir fark oluşuyor cocuklarda. eğer cocuğunuz sadece siz yokken vakit gecireceği bir yer değilde eğitim alacağı bir yerde arıyorsanız hic durmayın derim. cocuklarımızın ne kadar onemli olduğunuz biliyorum. ve ilk kreş deneyimi husranla sonlanmış bir anne olarak aklınızın kalmayacağı bir yer tavsiye ediyorum.