Hey gidi gunler diye başlamak istiyorum derin bi aaahhh cekerek oykume...
sizin normal yolla cocugunuz olmaz diye dan diye yuzumuze vurmustu dr.uyusmus sekilde cıktıgımı hatırlıyorum yalnızca muaynaneden..beraberinde gerilim dolu gunler..bir başarısız aşılama..aşılama denirse oda..neyse..dr degiştirdik ardından..cok cici bi bayan..gerekli tahliler,filmler,umut dolu yeni bir başlangıc...hayır dedi sizin normal yolla pekala cocugunuz olur ama sureci hızlandırmak icin aşılama dedi..tamam dedik caresiz..
haziran ayında aşılama icin ilaclara başlıcaktık..bir gun iki gun uc gun yok hastalanmıyorum..
evde yapmaktan bıktıgım testler..caresizce yaptım ve inanamadım..tekrar tekrar tekrar...cift cizgi..yok test bozuk sanırım diyorum..dr.aradım asistanı bugun full dolu dedi..hayır dedim beni alıcaksınız galiba hamileyim...ozaman ogle yemegine alalım dedi..gittim.kan testini dr.arayıp bildirdi..gunlerden 2 haziran cuma..aaah aah kelimeler yetmez yasananlara...neyse kısa keseyim cok rahat ve huzurlu hamilelikten sonra..gunler geldi cattı..bi kızımız olucak..::::))
ben 2 hafta kala anneme gectim hastane oraya 5 dk..
bol bol yurudum bol su ictim hic oturmadım her işimi kendim yaptım vs vs..9 ay oldu bi hafta gecti tık yok..dr.um 2 gun daha veriyorum olmazsa suni sancı dedi..eyvallah..
dogumdan bi gece once kız kardeşimle gecenin bi vakti oturuyoruz benim ki nasıl cıkıcak sanki aşagıdan..kafayı oyle bi bastırıyoki ..dedim ki bu gece bilemedin yarın ben gidiyorum..ertesi gun 12de kalktım..kontrolumuz var..bana ara ara sancı giriyo..kahvaltımı edemedim.buyuk tuvalete cıktım ama ne cıkmak..dogal lavman yapıldı sanki bana..zaten sonraki lavman da bişey cıkmadı
neyse yavaş yavaşş yuruye yuruye gittik..nst de bir buyuk sancı..dr.yarıda kesit..dogumhaneye inelim bi bakim dedi..
ben bi gridim dogurdum cıktım)
2cm acıklık..taktılar hemen serumu...yanımda teyzem..donuşumlu oalrak herkes giriyor..ebe geliyo gidiyo caaaaaart serumun hızını artırıyo benim sancılar hatırı sayılır hal almaya başladı...
doktoru cagırın diye inlettim en son dogumhaneyi..yapıştım onluge..sezeryan dedimm..hayır dedi cok iyi basıyo bası acıklık 8cm yarım saate olmazsa soz dedi alıcam..demeye kalmadı 10 dk.icinde suyum geldi ve ıkınmalar başladı...apar topar masaya cıktım..dr.um nasıl ıkınmam gerektigimi soyledi..suyumun kalan kısmıda orda patladı kendiliginden..derken bi guclu ıkınma...bi daha...
ve melegim sarı saclı kızımın sesi..gobek kordonunun kesilişi..koynuma koymaları..an be an aklımda..tarifi mumkun olmayan duygular...
ben 15:15 de girdim dogumhaneye 18:10da dogum oldu..anlıcagınız cok kolay bi dogumdu..herkese normal dogumuu tavsiye ediyorum..zeynebimiz artık yanımızda..hemen eşimi istedim yanıma masadayım dikişlerima atıldı..dikiş derken 5 taneydi sanırım...geldi hemen opup kokladı beni..inanılmaz iyi geliyor insana..ben guluyorum masada..oldumu dogurdum mu nezaman hamile kaldım bu benim cocugum mu gibi bir şok icinde sırırtarak cıktım dogumhaneden..masadan kendim indim hesap edin normal dogumun avantajlarını...kıızımız 2,5 kilo dogdu..sapsarı saclı mini minacık bi melek..bana muhtac..cennet kokulum..şimdi 3,5 aylık bi prenses..babasının buyuk aşkı..oda kızımın hayatında ki ilk erkek..şimdilerde guluyor..buyuyor..bir tek gozyası dunyalara bedel..annelik başka bambaşka bişey kızlar..hayatımızın odak noktası..ailemizin neşesi..tabi gece gaz dolu gunlerden bahsetmiyorum gozunuz korkmasn diye)

kısacası herşeye deger bee..gunlerce bile cekebilirdim o sancıları..bi omur uykusuz kalabilirim onun icin..hic korkmayın bol ama bol dua edin..herkese kolay ve normal dogum diliyorum...