cocukar yuzunden evini şey goturen bir tek ben miyimmm
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- cocukar yuzunden evini şey goturen bir tek ben miyimmm
-
30-09-2022, 19:28:31kızlaaar kızlar.Allah baığşlarsa 3 cocuğum var.ikizler 4 e girecek.bebiş de 4 aylık.ucu de erkek.sorunum şuuuuuuuuuuu yetişemiyorum yetişemiyoruuummm...bebeğim bilinclenmeye başladı kucak diye ağlıyor bir yandan oburleri her an evin icindeler malesef oyle olunca doğal olarak her tarafı durtuyorlar.mutfakta masada birşeyler veriyorum yerlere dokuluyor hep,kakası gelen cişi gelen,emmek isteyen,acıkan,oyun oynamak isteyen,kavga eden,ağlayan.............ay ay ay bazen cıldırıyorum.evin icinde surekli sek sek oynar gibiyim..hep koşuyorum evi toplamak icin yemek yapmak icin.tek kolumda bebiş omuzumla kulağım arasında telefon,bir elimle de oğlum vc de cıkmış altını giydirmeye calışıyorum.komşum yok,arkadaş yok.her gun aynı bunalıyorum..siz de boyle misiniz yaa..yoksa yoo ben her işimi de yaparım cocuğumla oyun bile oynarım mı diyorsunuz.eğer oyleyseniz bana da soyleyin nasıl yapıyorsunuz..evimi her gun supuruyorum ama her gun silemiyorum mesela.camaşırları hemen katlayamıyorum.oyunu cok kısa sureli oynayabiliyorum cocuklarla vs.vs.vs..ne diyorsunuz??????????