slm arkadaşlar, benim temmuz 2010 doğumlu bir kızım var. bakıcımızdan cok memnunuz cok guleryuzlu doğal kızımıda seviyor severek bakıyor yani. ama sorunum kızımın beslenmesi. bakıcımızın kendi kızıda olduğu icin (10 yaşında) o bizim evimize gelemiyor. kızımı babası hergun onlara bırakıyor. bende alışveriş olarak 2 haftada bir sutunu yumurtasını yoğurdunu peynirini alıyorum birde bazen tavuk yada kıyma alıyorum. kızım sebzeleri cok sever ama kadın sebze yemediğini soyluyor. birde onların evinde sebze yenmezmiş e onlar yemeyince kızıma ozellikle yemek yapmıyor. kızıma sordugumda sık sık makarna diyor yani benim anladıgım sık sık makarna ve patates yediriyor. bazen tavuk yada kıyma diyor. bazen yaprak sarması mantı falan yani hamur ağırlıklı... ama telefonda makarna dedikce uzulmeye başladım ben işyerinde yemeğimi rahatca yiyemez oldum. tamam cok mutlu orda hemde kızıyla oynuyorlar ama gercekten kızımın kilosuda fazla. sebze alayım yap diyorum yok bizim evde yenmez boşuna zahmet etme diyor. şimdi ciddi anlamda eşimde cok sinirlendi kreşe verelim diyor kreştende korkuyorum daha cok kucuk yapabilirmi bilmiyorum. ama en azından beslenmesi duzenli olur. ama bunların evi cok sıcak bu sıcaklığı bulabilirmi acaba? sonra pişman olmaktan korkuyorum. kadınla konuşsam hergun yemeğini yapıp gondersem zormu olur yada yemek soğuyunca tekrar ısıtılınca değer kaybetmezmi

nasıl konuşayım ne deyim akıl verin lutfen kızım sağlığından olursa ilerde gec kalmaktan korkuyorum

((
şimdiden teşekkur ederim.