herkese selam, bebeğim tam 3,5 aylık doğduğundan beri cok kusuyor fakat cok fazla değil hatta hic onemsemdim bugune kadar ozellikle kakasını yapmaya calışırken kusuyor. 3750 g doğdu ilk ay 4500 ikinci ay 5500 ucuncu ay 6100g doktorumuz son ay az kilo almasını once gunduz az gece ecok uyumasına bağladı yani nasıl oluyor anlamadım gunduz uyumuyor enerji harcıyor diyor gece 6 saat uyumasın uyandır emzir diyor gun icinde her ağladığında emzirme diyor neyse sonra kusmasını onceden de sylediğim halde bu ay kilo alımı az diye gaviscon verdi gunde 3 defa veriliyor. başladık gaviscona gunde 3 kere kaka yapan cocuk dortgunde 1 e duştu her an kaka yapıcak diye bekliyorum cocuk kusmuyor ama catlayacak.doktoru aradım yeniden deliricem kaka yapamıyor bırakayımmı iiiilacı dedim olmaz sakın reflu ciddi sorun kusmaması lazım dedi 2 tane ilac daha verdi şimdi siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız şuan işteyim ve annemle konustum kızım ter icinde kalmış kaka yapmaya calışıyor artık annem bile icim parcalandı verme şu ilacı diyor