kızımi 15 aylıkken dr da isteği ile gunduz sutten kestim gerci ben tamamen kesmek istiyordum fakat cesaret edemedim ilk gunler cok cok zordu kızımla oturup ağlıyor uyumasi beni cok yordu cunku meme de uyuyordu kucağımda sağlayarak alıştirdim yerine koyarken ağlardi tekrar sallardim artık hic gucum kalmıyordu bu yuzden gece verdim her gece bugun yarın kesecem derken 2 ay gecti ve ben gun doğduktan sonra vermiyordum ki anlamasın diye ama bir pazar sinirlendim ve eşimle yatmak varken neden uyanayim dedim kızım yine uyku halindeydi ama verdim daha sonra bir gun gunduz uykusunda artık kollarım kopana kadar salladım tam yerine uzandiriyorken ağladı dayanamadım yorgunluktan tekrar verdim ama kızım yine uyku halindeydi bu gece yatarkende boyle oldu ama her emzirdigimde ağlamamak icin kendimi zor tutuyordum cok zoruma gidiyordu ilk zamanlar o kadar eziyet cektikten sonra yenilmek ve gece kucağımda sallayip yatırırken yine yerine koyarken uyandi ve verdim bu sefer hemen uyumadi gozlerine actı ve bana bakarak emdi o an okadar sinirlendim ki anlatamam ve şimdi kızım gece yatarken yatak odasını gostererek ağlıyo uyumuyo sizce bir kereden keseyim mi ama nasıl lutfen yardımci olun bana