Son donemde verdiği kilolarla adından sıkca soz ettiren şarkıcı Hadise, Hulya Avşar’ın da diline dolandı. Avşar kızı, 13 kilo veren Hadise’yle kafa buldu.
Turkiye'nin onemli sanatcılarından Hulya Avşar, Murat Boz, Mustafa Sandal ve Hadise'nin juri liderliğinde gercekleşecek O Ses Turkiye yarışması yeni sezona hızlı bir başlangıc yaptı. Sezona merhaba diyen O Ses Turkiye 'ye Hadise ve Hulya Avşar arasında yaşanan “Zayıflık polemiği” damgasını vurdu.
SİVRİSİNEK GİBİ OLMUŞSUN
Bir yarışmacıyı cok isteyen Hadise, kollarını gostererek “Seni buralarda taşırım” deyince Hulya Avşar Hadise 'nin kendisine verdiği bu fırsatı kacırmadı. Hadise 'nin zayıflığını diline dolayan Avşar kızı “Hic konuşma gecen sene olsaydı, haklıydın. Bu sene sivrisinek gibi olmuşsun. İnan bana hicbir yerinde taşıyacak halin yok. Ben televizyondan seni bu kadar zayıf gorduklerini duşunmuyorum. Ama inanın bir sivrisinek gibi… Konuşmasına bile yansımış. Uflesem ucar gibi duruyor.” sozleriyle Hadise 'yle kafa buldu.
TWİTTER'DA DA DALGA GECTİLER
Ote yandan Hadise'nin yeni halini ise hayranları beğenmedi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter uzerinden Hadise'nin 13 kilo vermiş halini değerlendiren Twitter kullanıcıları, Hadise'yle dalga gecmeyi ihmal etmediler.
İşte Twitter'dan Hadise'ye yapılan yorumların bazıları:
Hadise ne yapmis kendine, ic organlarini bile kaybetmis... Ataturk ilkokulu 4-F de okuyan 10 yasinda Habibe olmus.
Beyler umarim bu Hadise olayindan sonra biz koca g...... kizlarin degerini biraz olsun anlamissinfngjkfkdkdjfj
biri hadise'yi pipetle icmiş sanırım, hatun kurumuş lan resmen...
dun gece hic tanımadığım birisine sırf hadise'ye benziyor diye usulca sokulup, "bi hastalığın mı var? 9 kilo kalmışsın." deyip kactım.
Rejim yapıyordum, Hadise'yi gorunce rejim yapmaktan vazgectim. #osesturkiye
O sac rengi ne oyle Hadise.. Resmen fransız yargıclara donmuşsun..