arkadaşlar benim 7 haftalık kızım var
doğumdan beri annemin yanındayım sağolsun herşeyimize koştu ilgilendi hakkını asla odeyemem
artık kendi evimize doneceğiz bikac hafta sonra.
benim ilk bebeğim oldu icin oldukca tecrubesizim bu konuda, annemde yanımda olamıcak cunku farklı ulkeklerde yaşıyoruz. Kayinvaldem olacak ama onunlada oldukca uzak sayılırız ve acıkcası ben cokda fazla karışmasını istemiyorum
şuan kızım emmiyor inşallah sutum yeter bi sorun olmasada en az 6 ay sadece anne sutu vermek isityorum
fakat ondan sonrasından korkuyorum
ek gıdalara geciş donemi cok onemli bunu devamlı okuyorum zaten
ama ney nasıl nezaman verilir nasıl yapılır bilmiyorum
her dk. internete girip araştırmada yapamıcam kendi evimize gecince cunku bebeğimin bakımının yanı sıra bide ev işleri eklenecek ozaman şimdi annemin evinde rahatım butun gun bebeğime vakit ayırıyorum o uyurkende internete bilgiler topluyorum
o yuzden siz tecrubeli annelere danışmak istedim bana onerebileceğiniz bebek bakımı ve beslenmesi ile ilgili bir kac kitap varmı. Sadece teorik bilgiler değil mesela ek gıdaya geciş donemi icin tarifler vs. de olsun istiyorum. Sadece yemek ile bilgiler değil tabiki bebek bakımı ile her turlu bilgiler olsun istiyorum. Hamileliğimde okudum kitaplar vardı ama onlardan yeterince faydalandığımı duşunmuyorum acıkcası o yuzden varsa sizin onerebileceğiniz kitaplar cok sevinirim