Cocuk Hastalıkları nebulizator kullanımı
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları nebulizator kullanımı
-
30-09-2022, 19:08:16merhaba herkese.. 8 aylık bebeğim var ve alerjik bronşit bu gun doktorumuz nebulizator almamız gerektiğini ve 2 ilacla karıştırıp kullanmamız gerektiğini soyledi..hemen aldık..eczanede tarif edildiği kadarıyla yapmaya calıştık..cunku icerisinde neyi nereye takacaksın .ilacı nereye koyacaksın hic bir bilgi yok..2 saattir internette arama yapıyorum videolu tarifler var ama aynısını yapmama rağmen sanırım bende olmuyor hepsi farklı markalar ama mantık aynı..bulsam bulsam kadınlar kulubu forumunda bulurum eminim bir cok kişi yazmıştır en ince ayrıntısına kadar acıklanmıştır diye duşundum ama bulamadım (arama motoruna yazınca hic bir yorum sitesi yok sadece tanıtım ve pazarlama..bilgisi olanlardan yardım istiyorum arkadaşlar..benimkinin markası freely..taktım bebeğim kucuk olduğu icin durmuyor..ilacı koyduğum yer anladığım kadarıyla doğru ama izlediğim videolarda ağızlığın yanlarından duman cıkıyor bende olmadı..ilac bitene kadar surecek dendi..ilac bitmedi..yanlışmı uyguluyorum yanlışmı taktım hic bir şey anlamadım..bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim..:26: