Arkadaşlar, ben 3 yıllık evliyim ve 2 yaşında Ahmet adında dunyanın en yakışıklı ve en haylaz sevimlisine sahibim hamd-u senalar olsun.. Benim doğum hilkayem ise şoyle..Kendi annem Ankara'da ben Kayseri'de gelinim. Hamilelik surecinde cok sık goruşemedik annemle. Doğumuma daha 20 gun var ve annem Ankara'ya gidecek. Gideyim işlerim var doğuma gelirim dedi. Gitmeden doktor kontrolune beraber gidelim de ultrasondan oğluşumu goreyim dedi. ( Bu arada tek evladı benim ve ilk torun heyecanı siz duşunun) Neyse doktora gideceğiz ve annem hastane cıkışı terminale bende eve..Doktor baktı Nts istedi her şey yolunda gibi gozukuyor bana gore ama doktor bir şeyler sezmiş. Bu arada ne sancı ne rahatsızlık kuş gibiyim aynı..Benden alttan muayene istedi acılman nasıl normal doğuma musait misin bi bakalım dedi. Peki dedim anaaaaaaaaaaaam bir baktı ki 6 cm acılma var doğum başlamış... Doktor benden daha heyecanlı... Hemen seni doğuma alıyorum dedi. Suni sancı vereceğiz dedi...Bende nasıl yalvarıyorum Eve gideyim geleyim cantam yok hicbir şeyim yok dedim. Hemen git gel 1 saat icinde burada ol dedi. Jet hızıyla gittim bu arada eve Annemin Ankara işi yattı tabii Eve geldim duş aldım annemlerde her ikisi de cantamı falan hazırlıyorlar bu arada. Birde komşumuz Mekke'den Fatıma Anne ciceği getirmiş. Kupkuru bir cicek. Ben hamileyim bir tek apartmanda o yuzden bana getirmiş. Doğum sancısı başladığı anda suya koyun cicek acılacak cicek acıldıkca rahimde acılacak dedi. Bende boyle şeylere cooook inanırım. Cantadan once ciceği suya koyun dedim annemlere Neyse oğlen 12 de hastanedeydim. 12.15 te suni sancım verildi. Ama ben nasıl rahatım guluyorum dua ediyorum bol bol...saat 13.30 da korkunc sancılar başladı ama 15.15 te oğlumu kucağıma aldım. Hem uzun surmedi hem de cok zor olmadı. Allah'ıma şukurler olsun doğum korktuğum gibi gecmedi. Hele o cirkini gorduğumde butun acılarımı unuttuummm Darısı cocuk isteyen, karnında cocuk taşıyan ve şuan doğum sancısı ceken kardeşlerimin başına hayırlısıyla..Selam ve saygılar...