Oğlumun beklenen doğum tarihi 4. ağustos 2012, ama kucuk bey zamanında gelmedi

Normal doğum yaptım ama pek normal başlamadı. Cuma gunu 10. ağustos hastaneye kontrole gitmiştim, bebeğimin keyfi yerinde olduğunu ve bir kac gun daha beklemem gerektiğini soylemişti doktorum, eğer kendiliğinden gelmek istemezse, mudahale edeceklerini soylemişti doğumu başlatmak icin. O gun eve dondum ve yattım uyudum

Oğlen uyandığımda bir de ne goreyim?!?!?! SUYUM gelmiş!!! Heyecanla eşime haber verdim, hastaneye telefon actık ve gittik.
Suyum boşalıyordu ve bulanık, kahverengi bir su geliyordu ama HİİC sancım yoktu. Hastaneye geldiğimde, muayene ettiler ve oğlumun icerde kakasını yaptığını soylediler. Sunni sancı verdiler. Epey bekledikten sonra, yani cuma gunu saat 13:00'da sunni sancı verdiler ve cumartesi gunu sabah 03:44'te oğlum vakum ile dunyaya gozlerini actı...
Cok guzel bir doğum anım olmadı, gercekten cok zor bir surecten gectik. Sezeryan icin de gec kalmıştık, oğlum doğum kanalına girmişti ve eğer sezeryana alırlarsa daha da riskli olacağını soylemişti doktor. Annem ve eşim doğuma girmişlerdi, Rabbim onlara acıdı, beni ve oğlumu onlara bağışladı. Olumden donduk desem yalan olmaz. Doğumdan bir kac saat sonra oğlum sağlığına kavuştu ve bir kac gun sonra 9 aylık olacak, maşallahı var. Ben ise 40 gun, butun lohusalık surecinde hastaydım, hemen sağlığıma kavuşamamıştım.
Bizimkisi de boyle bir hikaye. Ama uzun lafın kısası, oğlumu kucağıma aldığımda doğumdan sonra muhteşm bir duyguydu... Herşeye bedel, yaşanması gereken bir an. ben anne olduğumu, doğum yaparken anladım, bebeğimi kurtarmak icin uğraşırken.