Esmersoy'un aldatılma oykusunun perde arkası!
Burcu Esmersoyun bir televizyon programında isim vermeden anlattığı kupeli aldatılma oykusundeki erkek arkadaşının Cem Alper olduğu oğrenildi. Alper, bu olaydan sonra kendini affettirmek icin Esmersoya evlilik teklif etti ancak reddedildi.
YARDIMCI BİR AVUC KUPE GETİRDİ
Unlu sunucu Burcu Esmersoy gecen hafta bir televizyon programında nasıl ihanete uğradığını anlattı. Erkek arkadaşının evinde kupelerini unuttuğunu soyleyen Esmersoy sozlerine şoyle devam etti: Kupelerimi almak icin eve gittiğimde temizlik işleriyle uğraşan hanımefendiye, Kupemi unutmuşum dedim. O da Var var, buldum dedi. Bir avuc kupeyle geldi. Kupelerin hic biri de benim değildi!
YAKALANINCA İTİRAF ETTİ!
BURCU Esmersoyun anlattığı ihanet olayındaki erkek arkadaşının eski sevgilisi Cem Alper olduğu ortaya cıktı. Alper, sık sık Esmersoya ihanet etmiş, kupe yakalama olayıyla da itiraf etmek zorunda kalmış. Aldatılan Burcu Esmersoy, olayın ardından Survivorı sunmak icin Dominike gitmişti. Kendini affettirmek isteyen Alper de Skype aracılığıyla Esmersoya evlenme teklif etmiş ama reddedilmişti.
Burcu Esmersoy ile Cem Alper iki sene once Ceşmede birlikte tatil yapmış ve objektiflere sahilde opuşurken yakalanmıştı...
Haberturk
Aldatan sevgili Cem Alper
Magazin0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Aldatan sevgili Cem Alper