Esmersoy'un aldatılma oykusunun perde arkası!

Burcu Esmersoy’un bir televizyon programında isim vermeden anlattığı ‘kupeli’ aldatılma oykusundeki ‘erkek arkadaşı’nın Cem Alper olduğu oğrenildi. Alper, bu olaydan sonra kendini affettirmek icin Esmersoy’a evlilik teklif etti ancak reddedildi.

YARDIMCI BİR AVUC KUPE GETİRDİ
Unlu sunucu Burcu Esmersoy gecen hafta bir televizyon programında nasıl ihanete uğradığını anlattı. Erkek arkadaşının evinde kupelerini unuttuğunu soyleyen Esmersoy sozlerine şoyle devam etti: “Kupelerimi almak icin eve gittiğimde temizlik işleriyle uğraşan hanımefendiye, ‘Kupemi unutmuşum’ dedim. O da ‘Var var, buldum’ dedi. Bir avuc kupeyle geldi. Kupelerin hic biri de benim değildi!”

YAKALANINCA İTİRAF ETTİ!
BURCU Esmersoy’un anlattığı ihanet olayındaki ‘erkek arkadaşı’nın eski sevgilisi Cem Alper olduğu ortaya cıktı. Alper, sık sık Esmersoy’a ihanet etmiş, kupe yakalama olayıyla da itiraf etmek zorunda kalmış. Aldatılan Burcu Esmersoy, olayın ardından Survivor’ı sunmak icin Dominik’e gitmişti. Kendini affettirmek isteyen Alper de Skype aracılığıyla Esmersoy’a evlenme teklif etmiş ama reddedilmişti.

Burcu Esmersoy ile Cem Alper iki sene once Ceşme’de birlikte tatil yapmış ve objektiflere sahilde opuşurken yakalanmıştı...

Haberturk