Eveet dun akşam gercekleşen MTV Muzik Odulleri'nden bahsetmek istiyorum.Toren New York da gercekleşti.
Once kırmızı halıyı inceleyelim.Kimler ne giymiş,nereden giyinmiş?Turumuza başlıyoruz.

Lady Gaga,Prabal Gurung marka siyah uzun bir elbise tercih etmiş.Bana soracak olursanız cok da yakıştığını soyleyemem.Lady Gaga'yı eski sarışın haliyle gormek beni daha mutlu eder.Siyah saclarıyla olduğundan daha buyuk gosteriyor.Umarım eski saclarına kısa zamanda geri doner.
Selena Gomez,Versace marka gercekten cok beğendiğim bir elbise tercih etmiş.Fikrimce gecenin şıklarından biri.Duz sacları ve sade makyajıyla gercekten hoş duruyor.
Crystal Reed,Zac Posen marka uzun bir elbise tercih etmiş.Acıkcası ben kendisine pek yakıştıramadım.Goğus dekoltesi,cantası,sacları hic hoşuma gitmedi.Ama makyajına ve kendi guzelliğine lafım yok tabi ki.
Taylor Swift,Herve Leger marka fiziğine yakışan guzel bir elbise giymiş.Elbisesi gercekten cok hoş.Ama ben sac modelini hic beğenmedim.Farklı bir model tercih edilebilirdi diye duşunuyorum.
Naya Rivera,Paco Rabanne marka cok beğendiğim bir elbise tercih etmiş.Uzun siyah saclarıyla elbisenin birlikteliği gercekten cok hoş.

Ellie Goulding,Furne One marka elbisesiyle cok da hoş gozukmuyor bence.Boğazını saran bu modelle saclarını toplasa daha iyi olabilirdi.
Ciara,Givenchy marka transparan elbisesiyle cekici duruyor.Saclarının rengiyle elbisenin tonu bence iyi durmuş.
Erin Wasson,Alexandre Vautnier marka elbisesini beğendim mi beğenmedim.Ben olsam bir torene bu şekilde hayatta gitmem.
Iggy Azalea,Pucci marka elbisesiyle gecenin ''Altın Kızı'' ilan edildi.Ama ben bu elbiseyi Jennifer Lopez'de gorsem daha cok memnun olurdum
Jemima Kirke nin giydiği bu elbiseyi pek beğenmedim.Hele ayakkabıları hic hoşuma gitmedi.

Jillian Rose Reed,Three Floor marka elbisesi pek hoş değil ama ona yakışmış.Kız guzel olunca ne giyse yakışır.
Miley Cyrus,Dolce&Gabbana marka kıyafeti ona gercekten yakışmış.Her ne kadar sacları kotuyse bir o kadar da kıyafeti guzel taşımış.
Jordin Sparks ve bu kıyafet!İki parca değil de tek parca olsaydı sanki kıyafet daha guzel dururdu.
Zoey Deutch,Jonathan Simkhai marka kıyafeti bana hemen Katy Perry'i anımsattı.Onun uzerinde bu elbise cok daha hoş durabilirdi bence
Shailene Woodley,Pucci markasını tercih etmiş.Eteğini gercekten cok sevdim.Ama ustundeki cok spor duruyor.Başka bir şey tercih edebilirdi.

Adam Lambert,Lanvin marka takımıyla gercekten yakışıklı gorunuyor.Hoşuma gitti
Joseph Gordon-Levitt bu takımla evet hoş ama renkler benim pek hoşuma gitmedi.
Justin Timberlake ne giyse ona yakışır zaten.Ama şapka olmasaymış daha iyiymiş.
Kanye West sanırım nereye geldiğinin farkına varamamış.Nedir bu kıyafet?Hic beğenmedim.
Will Smith!Bir insana siyah bu kadar mı yakışır!Her zaman ki gibi cok cekici.

Lady Gaga'nın sahne kıyafetleri her zamanki gibi kendisini yansıtıyor.Deli dolu ve ilginc!
Katy Perry'nin sahne kostumu yakışmamış.Pek beğenmedim.

Miley Cyrus,herkesin de soylediği gibi biraz fazla değişti.O cocuk gitti bir anda cılgın bir kadın geldi.Diyecek soz bulamıyorum.Yorum sizin.
Yazının devamı icin lutfen bloğumu ziyaret edin

Limon Cekirdeği