SERHAT DALGALIDERE - İSTANBUL
Arzum Onan, Turki-yenin tescilli guzellerinden biri.
Unlu oyuncu Mehmet Aslantuğ ile evlendikten sonra magazinden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Onanın huzunlu bir hikÂyesi var. Babasının hastalığı nedeniyle zor gunler gecirdiklerini anlatan Onan, bugune kadar kimseyle paylaşmadığı sırrını acıkladı: Parasızlık ve babamın hastalığı nedeniyle universite okuyamadım. Onan, en buyuk hayalinin ise mimarlık olduğunu dile getirdi. Taş ve ahşaptan yaptığı heykellerden oluşan Dokuz isimli bir sergi acmaya hazırlanan Arzum Onan, yıllar ilerledikce kendini keşfetme yolculuğunu anlattı. Daha once kimseyle paylaşmadığım bazı noktaları sizinle paylaşmak istiyorum. diyen oyuncu, Ben universiteye gidemedim. Babamın hastalığı ve paraya olan ihtiyaclarımızdan dolayı. Apar topar hicbir şey anlamadan modelliğe başladım. Devamında oyunculuğa başladım. Mimar olmayı cok ama cok istemiştim. ifadelerini kullandı. Onan, Universiteyi kazansaydım nasıl bir hayatım olurdu diye duşunuyorum. Daha sonra camura dokunuyorum. Hayalimdeki duşunceleri kutlelerden cıkarıyorum. Taştan ya da ahşaptan. O zaman diyorum ki her şeyi sıfırlıyorum. İşte bu benim belki kendi sınırlarımı keşfettiğim an olabilir. Hayat, bir şekilde bizi ne kadar doğru planladığımızı duşunursek duşunelim ummadığımız yerlere goturebilir. dedi.
Zaman
Parasızlıktan universite okuyamadım
Magazin0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Parasızlıktan universite okuyamadım