Merhaba Oğlum Aras 34 aylık. Aras tan 3 ay kucuk Ali diye bir arkadaşı var. Aras'ı nezaman Ali'yle bir araya getirsem. Mekan farketmeksizin Ali oğlumu hırpalıyor. Bağırıyor. Hatta bir keresinde iki dakka arkamızı donmuştuk ki Ali oğlumun kafasına mandalinayı bulamış. Yakası pacası kaymıştı oğlumun. Onceleri zamanla birbirleriyle anlaşmayı oğrenirler diye duşundum ve Ali'nin saldırganlık boyutu artmadan da mudahele etmedim. Aliy'le bu konuyu iki defa konuştum. Aras'a neden vurduğunu sordum. Aras'ın onu cok sevdiğini ama Aras'a vurursa Aras'ın cok uzulduğunu ve gece kotu ruyalar gorduğunu soyledim. Ama Ali'nin bir kulağından girdi oteki kulağından cıktı. Okadar uzuluyorum ki bu duruma. Maalesef oğlumunu goruşturebileceğim başka arkadaşı yok. Ali'nin 5 ay once bir kardeşi oldu. Muhtamelen yeterince ilgi gormuyor ve bundan dolayı agresif bir cocuk. Aras cok hareketli neşeli bir cocuk. Daha konuşmaya başlamamasına rağmen parktaki kendisi gibi agresif olmayan cocuklarla yaş farkına bakmadan cok guzel iletişime geciyor. Ama Ali gibi agresif cocuklara karşı da kendini savunmuyor. Oğluma vurduklarında gozlerini kısıp utanıyor ve pasif kalıyor. Ama evde gayet hareketli ve ozguvenli bir cocuk. Bu durum beni oyle uzuyor ki lutfen bana bir yol gosterin